Spillda pengar å föräldrar som däckar..min lördakväll

Sist jag skrev skulle jag jue till kiosken å köpa lite godis å bananchips,,,det gick bra--till en början.!

   Efter den långa "vandringen" till kiosken å tillbax hem(ca 500m jue!!!!) var jag tröött, trött å åter trött,,så jag ville inget annat än att bara sätta mig ner i aselsköna soffan å njuta av en trevlig rulle va..

När jag klev in genom dörren(men inte som ett spöke) var morsan å farsan direkt på en:

- köpte du lite bärs Lars?
- jaa Lars, jag å far din har druckit upp allt...sååå(--slödderr slödder"drunk talk"youknow,,##%)
- Nee jag köpte inget!
-men,men vad har du i handen då?
- jaså! det är godis till MIG,mig åh ingen annan utom mig!!!
- kan vi få lite Lars?
-okej då,,här å här..hihi
- vi höjer din månadspeng nu Lars!
- JAA! tack mamma!!
- jaja gå nu Lars,, men nästa gångngngn....(slödde "drunk talk")
- Ahh vad Far?
- köp lite starka grejer då va!! gå iväg nu å gå upp nåra kilon!!!


Så efter det var det frid å fröjd morsan å farsan tuppade av åh jag,,lajja film efter film
Filmer i urval jag såg: 
x-men1
x-men 2
James Bond; Goldeneye
Pippi på rymmen (hon e så skön)
Ding ding ding ding värld
cabin by the lake
m.m

,,


Utkast: Jaha,,vad ska ...

Jaha,,vad ska en guy som jag göra en sådan här lördakväll,, himlen är slikigt rosa, föräldrarna är sliskelisluskfulla(pappa har åkt finnlandsfärja med jobbet å köpte billig sprit),,,(jag är bevisad av läkare allergisk mot alkohol,,fast gillar endå bananläsk mer:P) , syrran är hos bästisen--Jasmin som jag är olyckligt förälskad i..........:(

MEN inte surar man för det!!!!!:)
    Nee, för jag har nu ett parfekt läge oj PERFEKT ehm..läge att,,hihi,,hihi,,KOLLA PÅ FILM--OSTÖRD!!!
 men nu ere det här med att välja film,,hmmmmmmmm

Äsch kvällen e ung, jag gr till kiosken(den ´min lärare såg mig i när ja var eh sjuk) å köpa lite(1kg) godis å lite (2kg) bananchips borde räcka i sisådär halvtimmen!

jepp så gör jag,,,skriver sen da  //LARSANNNNN


oj..eh menar  ( ps skrev igår,, men sparade vist i utkast istället för att publicera)hihi

Jippi

NU på kanal 1 shanghai noon ,,action med jackie chan ,,lucy lu ,,owen wilson,,fett softa braelibrabrabra ...bra fett

hihi

Hahaha äntligen helg

Jaa,  härligt me helg, känns som man har gått i skolan flera månader, ni vet, allt flyter liksom på som det alltid brukade. Så vad har hänt? Jo, jag kan väl göra en redodörelse!!

Okej...

Måndag: skoldagen började med att jag kom en kvart försent till klassrummet. Alla tittade lite underligt på mig o jag glodde lite surt tillbaka på mina gamla klasskompisar. Läraren frågade varför jag kom försent och jag berättade att jag råkade försova mig lite (vilket är sant) ...
På lunchen såg jag Jasmin stå i matkön och jag tänkte att jag skulle gå fram och säga hej, och ni vet...  ha lite ögonkontakt... Ungefär en meter ifrån kom tyvärr en stor fet snubbe med mustasch från hennes klass och puttade med sin stora mage på mig så att min lunch flög överallt!!!  ,, speciellt på min finaste skjorta (den me grodorna på) !!!!! Ögonblicket till ära vände sig också Jasmin och utbrister det vanliga:

- Nämen HEEEJ Lars!!!!

och sen

- Oj, vad har hänt? behöver du en servet??

Jag var ganska generad, men lyckades mummla ett fåtal ord till svar.

- mmhrrm, hrm jaa.. hmmrrm...


Sen blev det lite pinsamt... vill inte berätta, vi hoppar till tisdag!!!

Tisdag: Stannar hemma från skolan, vill inte träffa Jasmin sen accidenten med min skjorta. Jag blev lite uttråkad efter ett tag där hemma så jag gick ut och köpte godis,, Allt var frid och fröjd tills en av mina lärare kom in i butiken!!!! Jag försökte gömma mig bakom en tant som var asfet men det hjälpte inte, han såg mig iallafall!!!!

han
-Nämen Lars, är inte du sjuk idag??

jag

Ehhrm ,, jo.. asså, men öh, jag ska köpa lite mediciner här. (hostar lite)

han

jaså jaha...

Sen slank jag ut genom butiken och hem igen. Där hade jag riktigt tur!!! Iof kanske det var misstänkt att det var en godisbutik och inget apotek eller nåt, men min lärare är ändå så dum i huvudet.

Onsdag: Inget särskilt händer i skolan. Fast Jasmin följer med min syrra hem, de skulle göra lite läxor ihop, och så frågar de om inte jag kan förhöra dem. Det är kemi, som jag inte kan nånting om!! har fått en rad av IG genom åren. Men man vill ju inte vara en mes så jag försökte lite iaf!! Fast det gick inge bra så efter ett tag (ca två minuter) sa jag att jag behövde duscha. Fast det gjorde jag förstås inte, för jag duschar aldrig, bara om någon tvingar mig till det. Jag satte mig i soffan och spelade lite TVspel istället.

Torsdag: Tråkig dag. Dagens höjdpunkt var när vi fick pannkakor till middag.

Fredag: Idag alltså... Har inte hänt särskilt mycket, slutade nyss i skolan. Jasmin ska komma över till oss ikväll. :D Någonting annat? nehepp kom inte på nåt.


//larse deppe

Det är dags...

Tjao,,, so ni så sad har har märkt så har jag inte kommit nåt inlägg sedan innan kräftskivan i lördags,,men jo det är ju så att det finns en anledning....:(


Det hela startade faktiskt prick 18.00 Ingbritt är alltid i tid hennes fuling Lars också(asså hennes hund inte jag för jag e het) Min farmor och farfar kom också,,farfar å Ingbritt har aldrig kommit överens så ni kan fatta hur kul de är att höra på dem varje gång de träffas---vilket är FÖÖr ofta!:(

´..vid sisådär 18.30 hade alla festligheter ställts fram på bordet av..--eller jag vet ej av vilka, jag satt i garderoben å gömde mig!
....var var jag?..jo vi satte oss vid vårat röda festliga bord,,,Där var dem KRäftorna med deras stilla mördar blick som säger; ehj!..du Lars, ah du, du,,ska du käka mig eller?..du, du tror att jag har det bättre i din mage än i havet va?..................och så håller det på MEN jag e ej veggo!!
... Jag tar upp min hand å tallrik och för de mot Skinkpajen morsan gjort,,MEn smärtan kommer,vad e det här,tänker jag..det är Ingbritt hon har grabbat min handled å,å hon säger:ta nu lite Kräfto Larseliten(hennes namn på moi eftersom hennes hund heter Lars,ni vet) hon vräker över ca ett paket på min tallrik å häller på den mest frutansvärda såsen bestående av--ingefära,senap,vin å spad av surströmming--hennes special! det går inte ens att vräka i sig! å Ingbritt tvingar en att alltid äta upp exakt allt på tallriken,,innan man tar mer eller går från bordet för den delen.
 men jag lyckades få det att slinka ner,, ni kanske tänker nu; åh så bra för dig Lars!!!
MEN.. jag ville ha mer,,mat alltså,,så jag siktar in mig på den sista biten av min favvo Bananåoliv paj,men ack Ingbritt hinner före DEn  raggg,DEn hoo,,DEn argbigggg ,,,,,aja så det får bli den sista ostpaj biten jag tuggar å tuggar ah så härligt att få bort all annan smak å bara känna smak av smält härlig         PEPPAR! Åhnej e det ända jag tänker!,,, vi har en tradition i min släkt ,började på morsans sida, då vi lägger en pepparkula (size XXL) i en av pajerna å den som får den måste ställa sig på bordet å köra kycklingdansen!!!!det har tursamt aldrig hänt mig förut,men det måste va den första nån gång!

Jag ställer mig på bordet som knappt håller & börjar bete mig som en kyckling &--dansa som en,,, när jag twistar runt å gör en snurr ahh ser jag att Jasmin står & kollar på mig med en förundrande min på fejjan,,brevid henne står Ruth med en chokladtårta i handen..Jag dör då,,nu hjälper det inte att gå undercover ALLT är förlorat!!ahhhhhuuuuuuuu     

          men...the show(mitt liv) must go on...tyvärr snyft

förstörde allt!"                  men om jag inte ätit kräftor skulle jag inte tagit den biten
paj

denna       +               +   LARSDEPP = not good

Kräftor!!

Sorry läsare har varit så upsprungen med allt om Jasmin, ni vet om ni läst mina tidigare inlägg.
     ...Så det har lät till att jag helt glömt bort att skriva om att id'a 'e det kräftskiva här hemma!!

Det låter som ett halleluja moment --men men men Ingbritt kommer!! och hennes så kallade hund(av vissa)
  Jag tycker kräftor smakar helt ok,, men egentligen ett djur med skal liksom--varför käka det??skalet måste finnas av en anlednig precis som de som mobbar,, deras föräldrar e ju knarkare!Det är ett SKAAL!

Morsan min gör alltid flera tusen andra rätter som jag vill smaska i mig men då ere ju det här med ingbritt,, hon tvingar mig att käka kräfta efter kräfta efter kräfta efter kräfta och efter kräfta!! jag blir ju fullproppad! och hur ska jag palla efterrätten,,bara mamma gör chokladtårta å inte sliskigt marängskittårta. (den e ju vitt)
    (det är ett skaal)

aja hoppas jag inte dör helt fett lätt--det börjar 18.00 hoppas jag överlever,hoppas det här inte e slutet ,,hold on hold on

its coming for ya!!

Du och jag + alla känslor mm som kan dra åt helvete

Du och jag:

Snart är det vi två i samma skola
Det känns som om jag bara vill få tiden att framåt spola

Det kommer att bli du och jag
varje dag

Om du är ledsen så kommer jag att finnas där för dej
För du är den enda för mej, och jag för dej (du har bara inte insett det än)

Det finns ingen flicka som är så fin, så ung (eller jo - kanske), så underbar
Om du lämnar mej står jag ensam kvar

Så snälla Jasmin, varför inser du ej
Att du också älskar mej









Om du lämnar mej står jag ensam kvar

 som den här granen.


Ensamhet är det värsta som finns. Utan min bamsetidning blir det ännu värre!!! Buuuhhuu........ Jag skulle aldrig sagt upp min prenumeration!! Kalle Anka är inte alls lika rolig.  ...A juste poesi var det....

Varje gång jag är i närheten av dej fylls jag av spänning, nervositet och glädje
När jag ser på dej så fylls jag av en känsla som är så stark att alla andra känslor kan dra åt helvete
Om du ser tillbaka på mej fylls jag av en känsla så stark att den förra känslan också kan dra åt helvete
Men om du kysser mej så...

... Eller jag har iof aldrig kysst dej. Men jag har haft ögonkontakt... Ögonkontakt är det mest erotiska som hänt i mitt liv. Det är mysigt. Allt hångel och sex kan dra åt helvete. Här snackar vi om ögonkontakt...

   Nice...    ...man får nästan lite fjång...


...juste poesi...

Det här inlägget är till dej Jasmin, bara dej
Till min fina Jasmin
från din kära Lars
Lars - Din bäste kompis bror

förevigt älskande.

poesi by Larsdepp (ab)


Tengo un secret...

Japp, jag har en hemlig hemlighet, kära läsare. Och eftersom En Depps Står För Dem De Är  så tänkte jag att jag ska avslöja den, men ni får lova att inte säga nåt!!!!

Okej - så här ligger det till...             ...Jag har ljugit för er. Ni vet ju hur tonåringar brukar köra en, två, eller kanske tre, vita lögner för att passa in. Typ. I alla fall: jag är en av dem.

För ni som chekat mina födelsadatum så står det att jag är 21 år... men detta är ej korrekt. Jag är faktiskt bara 18. Och jag ska börja gymnasiet, ja, asså tredje ring. Så. Nu vet alla det.

Anledningen till att jag avslöjade detta är att jag bara måste få uttrycka min glädje!! Asså inte för att jag bara är arton, utan för att JAG OCH JASMIN SKA BÖRJA SAMMA GYMNASIUM!!!!!!

YYYAAHOOOOOOO!!!!!!!!!!

Nu är det alltså äntligen något kul i skolan. Jag hatar egentligen skolan, men måste bara säga att denna termin kommer att bli den bäste någonsin!!! Jag har faktiskt börjat med en nedräkningskalender idag. Det är 2 dagar kvar,,  kan knappt bärga mig!! Jag och Jasmin kommer säkert att se varandra när vi går till och från lektioner och då kommer hon ropa:
- Heeej Lars!!!
och jag kommer svara
- Hej Jasmin... (romantiskt tystnad....)
sen kommer säkert en dum kille från hennes klass och puttar omkull henne, så hon börjar gråta... Men då kommer store starke farbror Lars och ger honom en hård höger och tvingar honom att säga förlåt till stackars Jasmin. Ingen vågar nämligen inte säga emot en tredjeringare. Sen kommer jag vara Jasmins hjälte och vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar...




Det finns en tjej som har allt,
det tycker jag är ballt

mini-poesi by Larsdepp (ab)

hahahahah de visste ni inte!

Jag tycker mina senaste inlägg har varit väldigt deppiga så tänkte berätta om nåt skoj!!faktiskt

Vet ni vem Usain Bolt är??
---jo det ska jag säga er han är min polare!!:)
Tänk er att göra nåt stort 2ggr i rad!?ah?? asså nåt riktigt STORT
       U
sain Bolt tog världsrekord å OS guld 2ggr i rad man bah cool snubbe liksom men Jag Lars Depp har oxå gjort nåt stort 2 ggr i rad,( fan jag skulle ha fullt på bingo nu!) ex så skämde jag ut mig 2 dagar(ggr) i rad ni vet pinsam 1å2!

Fast det var faktiskt nåt mer närrelaterat till my dude Usain jag mena

Som när jag var 11 å skulle fylla 12 snart alltså exakt 10 år sedan,, ja!! jag och Usse är lika gamla!!!
--men iaf iaf--vi hade alltid friidrott något som jag inte var så glad över jag har alltid under alla år jag levt tyckt att sport inte är nåt man ska utöva:( utan sport är något man ska glo på med sina ögon och heeyy man får ju träning när man ställer sig upp ur soffan när nån gör mål och man gör ju faktiskt situps varje gång man sträcker sig å tar två nävar med ostbågar,chips,bannanchips,popcorn,godis,saltapinnar,saltakringlor,kakor,kex,godis--vänta har jag inte redan nämnt det?? men  med mera!
Ja där ser ni hur mkt Larsan tränar!*##

  men det som jag nu de senaste raderna tänkt att skriva är faktiskt dåra för 10år sedan slog jag två PB på samma dag--slå de Boltan!!

på 60m va mitt rekord 2minuter slog det med hela 3 sekunder ni kan räkna ut min nya(bestående) tid själva!
på 200m va mois rekord 30minuter slog det faktiskt med 10 hela minuter, 9,5 om man vill bråka!!

     Där ser ni Larsan han e tuff
                                                  £ ingen usling
                                                   £ ingen skaaam
                                                   £ men framförallt är han ingen Bolt!!!

Ni kanske undrar hur man lyckas,,fråga mig jag är inte farlig även om jag är farligt snabb:)

smaskens va säger ni kommentera gärna!!

Känner du dig mindre överlägsen nu Bolt???

//LARSEN

The notebook + lite mer

                                

The Notebook var jätte bra. Den handlade om en man/gubbe som berättar en hisroria för en kvinna/tant. Den var bra bortsett från att den var romantisk, jag har ju sagt att jag inte gillar romantiska filmer, men den här är ett undantag, delvis för att jag såg den med Jasmin (och hon tyckte att den var jätte bra) men också för att den hade en bra handling (tyckte Jasmin också, vilket sammanträffande). ;)

Slutet var rätt så sorgligt, men aldrig att jag skulle gråta till en film, det har jag aldrig gjort i hela mitt liv (förutom till Bambi när jag var typ 5 år), men Jasmin och Jonita satt typ o grät hela sista kvarten, jag menar, hur kan man gråta till en film??

Den som kan svara mig ett vettigt svar till den frågan kommer att få ett pris av mig.
(Kanske)

Jag är en sån kille som gillar action filmer, och gärna lite skräck eller rysare, jag tycker faktiskt mer om rysare än skräck.
Jag har tänk på det här om rysare och skräck, ni vet, vad det är för skillnad. Så därför vid frukosten imorse så frågade jag min pappa:

-Pappa, vad är det för skillnad på skräck och rysare?

-Jo, det är så här att skräck är lite mera övernaturligt, du vet som vampyrer eller sånt som inte finns på riktigt.

-Som varulvar??

-Aaa, precis, som varulvar. Och rysare är liksom mördare och sånt som inte är påhittat. Själv så tycker  jag mer om rysare.

Jag tänkte efter, alla brukar säga skräck till filmer med mördare, det värkar som om folket har glömt bort ordet rysare.

-Men ingen använder ordet rysare längre...

-Jo det är för att alla jäkla terrorister och hippies har förstört våran värld, och alla f***king politiker har proppat i oss en massa lögner!!

Vid det här laget var pappa alldeles röd i ansiktet och hans ögon var blod-sprängda, det värkar som om pappa märkte att jag stirrade på honom, så han rätade på sig, drack lite kaffe och fortsatte att läsa tidningen.

nu

                                                    
Nu gäller det, jag ska berätta för Jasmin att jag älskar henne, eller flytta till Australien och bli en känguru, det är ju ett alternativ, NEJ! jag måste stanna och slåss för den jag är, för jag är ju en äkta Depp.

Jag ska ringa Jasmin....Senare, måste komma på vad jag ska säga först, hmm....

Kanske:

-Hej Jasmin, jag undrar om du ville träffas...?

Nej, det låter för konstigt, måste komma på något annat..

Jag kanske skulle berätta det över telefon till henne...? NEJ! Det kan jag ju inte göra, då tror hon att jag är en liten fegis.
Jag får hitta på något annat.

Kanske:

-Hej

Och då borde hon svara med:

-Hej Lars.

-Jag undrar om vi kunde träffas för jag har en sak att berätta...

Nej så kan jag väl inte säga, det låtar så.....FEL!
Jag vet inte vad jag ska säga, kan inte nån hjälpa mig??

 <-- Visst är den snygg? Jag har gjort den själv


Varför?

Varför just jag?
Jag tror jag måste fly till Prag...

..för hur ska jag kunna träffa dej
nu när du har sett min...eeh, hm... grej

Det är så pinsamt så jag tror jag dör
det är nog bäst om jag tar bilen och långt härifrån kör

långt från landet måste jag fara
jag kanske kan fly till gran canaria...

...eller till austral-i-en,
där är det aldrig nån som hittar mej igen.......


Australien, kanske mitt nya hem...
då får jag äntligen se kängurusar. de skulle va fett coolt att va en känguru, jag menar asså att det skulle va coolt att ha en ficka på magen, då kan jag ha med mej en massa bananachips överallt!!


.......jag kan byta namn och adress,
ja då slipper jag ju heta lars, YES!!!

jag skulle hellre vilja heta Bo eller Paul,
eller Kalle (anka) precis som min idol!

Ojj!, nu tappade jag nog tråden...

vart var jag.... hmm,  just de!!!

Jag vågar aldrig träffa dej igen
fast det blir nog svårt att undvika eftersom du är min systers bästa vän...

Men hur skulle jag kunna leva utan dej?
Jag har aldrig funnit så mycket glädje i nån annan tjej

Åh Jasmin,
du e så fin

jag vet att det aldrig kan bli vi,
men de är ju så jag alltid har velat att det ska bli

Farväl, adjö och tack för allt du givit mej,
men ikväll så flyr jag och kommer aldrig mer att träffa dej (snyft)

vänta... nu är det någon som ringer...
bäst att jag till telefonen springer...

vänta lite så ska jag bara prata klart,
jag kommer tillbaka och skriver snart...

....
...
..
.
.
.
.


shit asså, de där va helskumt, kan ni gissa vem de va?
de va min mormor å vet ni vad hon sa?

Hon sa att även om jag vill fly så måste jag stanna och vara stark.
för problem kan inte lösas med lite knark (vadå knark? tror hon att jag tar droger eller?)

-Du måste kämpa för den du är, för om du flyr är du bara knäpp,
jag fråga vem jag är och hon sa att jag är en äkta Depp

-Du är Lars Depp, och en Depp ger aldrig upp!

seriöst, den där kärringen är ju rubbad
hon borde bli stenad och slagen med en klubba

vänta lite, allt stämmer ju, jag är ju för sjutton Lars Depp!!
inte kan jag ju fly, jag har inte gjort nåt fel, det är jasmin som borde fly, nej, ingen ska fly,
jag ska reda ut det här som en riktig man, jag ska stå för vem jag är och jag  är Lars Depp!!
ingen liten "badrums-incident" kan få mej att fly!

Jasmin, imorrn tänker jag reda ut det här
och då ska jag passa på att berätta att i dej är jag kär

Jag älskar dej Jasmin


min idol kalle, himla snyggt namn asså

hmm, ja ursäkta för att jag tappade tråden lite på vissa ställen i dikten...

Pinsamt...!! (del 2)

Okej - Nu är jag redo. Redo att berätta en ganska pinsam grej...
... En VÄLDIGT pinsam grej...
... som hände i förr -förrgår...
.. som jag fortfarande inte kan smälta...
... Jag börjar berätta NU...

Vi hade haft en jättemysig kväll, kvällen innan. Vi hade suttit och spelat sällskapsspel som alfapet, löjliga familjen och rappakalja. Sen hade vi bäddat i TV rummet  åt Jonita och Jasmin så jag hade hela övervåningen för mig själv, nästan, men jag var ändå nere med dem en stund och snackade, tills typ halv två då jag var så trött att jag somnade i soffan (miss 9).

Nästa morgon --> Jag vaknar sent , typ halv elva, och upptäcker att både Jasmin och Jonita har vaknat innan mig. Nu sitter de i köket och pratar. Jag går in till köket och slår mig ner hos dem.

Jasmin:
Gomorron, Lars! Sovit gott?

Åh vad jag älskar henne när hon säger mitt namn!!!!! <3

Jag:
Ehh, ja, asså... hm, öhh.. Det. Har. Jag...   ...Väl (miss 10) . ÖÖÖööööhh...    ...      ...Du då?

Jasmin:
Jadå, jag hade en jätterolig dröm om dig!!!

Haaaah, hon drömde om mig!!! OM MIG!! Är det ett gott tecken?

Jasmin:
Det handlade om idag. Du var typ ute och tränade, som du sa igår, men när du kom tillbaka så hade du köpt tårta åt mig!!! Den var jättegod!!

Hm. Jaha, det var väl en kul dröm. Tårta är ju alltid gott. Men, Ånej, jag ska ju vara ute och träna nu!! Shit, hade för ett tag glömt att jag sa det igår, men nu måste jag göra nåt!! Hon kan ju inte ta mig för en soffpotatis, För jag är ju värsta atleten, typ Herkules. Måste ut och träna. NU.

Jag:
Ja, heh, det var väl... En... eh.. en ROLIG dröm. Men nu måste jag ut och TRÄNA. hah.

Jasmin:
Juste, det skulle ju du, hah hade nästan glömt det.

Vadå GLÖMT de? Det kan hon väl inte ha gjort, de har typ gått 2 sekunder sen hon sa det, jag menar hur GLÖMSK får man bli??

Jag:
Jaaa,.. då går väl jag upp och byter om då. HAH!

Jonita:
Men ska du inte äta först?

Jag:
ÖÖöööhh,.....JA! Juste så var det, ....Frukost! (miss 11)


Så jag tog lite Frosties med mjölk, men jag upptäckte att det nya paketet som min mamma och pappa hade köpt innehöll EN TREDJE DEL MINDRE SOCKER!!! Vem gillar Frosties som har EN TREDJE DEL MINDRE SOCKER!!!! Jag muttrade lite surt för mig själv och hällde i några sockerbitar som var framme till morgon-kaffet.

Jag: (muttrar)
Häum,...mlm.. miff...en tredje del mindre socker. HAH!! Vem gillar det! Skit sak...

Jag upptäckte till min föfäran att Jonita och Jasmin tittade lite konstigt på mig (miss 12) så jag skyndade att äta upp mina så kallade Frosties och sprang sedan upp och bytte om till pappas träningskläder (miss 13) (för jag har ju inga egna, för jag tränar ju aldrig) . jag skyndade mig ner för trappan.

Jag:
Aaa, men... eeeh.. Hej då då. Jag sticker väl ut och springer ett par mil så ses vi snart igen.

Jag tänkte, varför ska man ut och springa när man nästan bor granne med en tobaksaffär? Dessutom hade Farsan glömt några hundralappar i fickan på träningsbyxorna, så jag gjorde det vilken vettig människa som helst skulle ha gjort...Jag gick in i affären. Där inne valde jag ut en smaskig godispåse och betalade den. Den kostade 156 kr. När jag kom ut ur butiken så slängde jag genast ifrån mig kvittot, eftersom det var VITT (miss 13), sen såg jag Jonita och Jasmin gå i armkrok några hundra meter bort, så jag stack in i butiken igen. Jasmin kan ju inte få se att jag hällre köper godis än springer några mil, tänkte jag. Jag spionerade på dom ett tag i väntan på att dom skulle försvinna, och efter 10 min så gjorde dom det också.
  Så jag tog tillfället i akt och gick ut, trodde jag i alla fall...

Till min förvåning så grep någon tag i min axel och drog mig tillbaka in i butiken.

Främling:
Har du betalat för den där?

Jag:
Ööööhh,...Ja det har jag.

Främling.
Har du kvitto?

Jag:
Ööööhh,...njaaaa....det har jag väl inte....Tror jag... (miss 14)

För att vinna tid till en plan så började jag att gräva i mina byxor efter kvittot. Efter ungefär tre minuter kunde jag inte fortsätta gräva i mina fickor. Jag skulle precis säga nånting till främlingen, som råkade äga butiken, såg jag på en namnskylt (som till min förargelse var vit), när två nya gestalter kommer in i butiken. Dessa två gestalter råkade inte vara några mindre än Jonita och...JASMIN! OOooh Myyyy Gooooooood!!!! (miss 15)

Jasmin:
Nämen Lars, är du här, vilken trevlig överaskning!!

Jonita:
Men skulle inte du träna?

Jag var i två stora knipor samtidigt, och visste inte hur jag skulle ta mig ur dem. Jag kände en klump i halsen som växte sig allt större och större...

Jag:
Eeehh, ehh, ... jag vet inte,, ehh.. hmm. Men eh, jag tog inte den här ju!!!!

Butiksägaren:
Har du pengar på dig?

Jag:
Äääh,,....Jaaa, det har jag....

Jag tänkte att det var lika bra att betala igen, för att slippa bråk så jag sa:

Oj, jag glömde visst betala, hehehehh...

Så då var det bara att betala 156 kr igen (miss 16), alltså hade jag gjort av med 312 kr som dessutom inte var mina egna!! (miss 17) När jag betalat sprang jag ut från butiken och hem, medan tårarna rann ner från mitt ansikte (miss 18). När jag kom hem så slängde jag av mig kläderna och gick in i badrummet och fyllde badkaret med varmt vatten och piratskum (köpte det på Åhlens för 20 spänn). Sen låg jag där och stirrade upp i taket.

                         

 Plötsligt hör jag hur nån klampar in i badrummet och låser dörren (miss 19) and then..... hör jag hur någon....

Jag vet inte om jag vågar berätta mera.....Det är såååååå PINSAMT!!

Okej, jag lovade, nu kommer det...

Jag hör hur någon tar av sig..... byxorna och går på toa (miss 20)... Sen tvätta händerna... (jag såg gestalten genom duschdrapperiet) Jag blev nyfiken på vem det skulle kunna vara och försöker tjuvtitta lite. Jag lyckas få en skymt av gestalten, som visar sig vara JASMIN (miss 21)!!!! Jag kniper ihop käften och ligger kvar. Hur som helst så ser jag (genom drapperiet) hur Jasmin börjar TA AV SIG SINA KLÄDER (MISS 22)!!!! Ett efter ett av plaggen faller av och snart står hon på andra sidan drapperiet spritt, språngande NAKEN (miss 23)!!! Jag hör sakta hur steg kommer närmare och närmare badkaret...
   Plötsligt drar Jasmin bort drapperiet (miss 24) . JAG ÄR NAKEN, HON ÄR NAKEN, ALLA ÄR NAKNA!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efter det hände allt på en gång. Hon skrek, jag skrek, alla skrek!! Jasmin tog närmaste handduk och virade om sig. Jag drog för drapperiet.

Jasmin:
Lars?! Jag hade ingen aning om att du var här!!!

Jag tänkte svara "Inte jag heller" men ändrade mig i sista sekund, för det skulle låtit dumt.

Jag:
Eeeeeehh...

Jasmin:
Det här stannar bara mellan oss, okej??

Jag hörde hur hon drog på sig kläderna.

Jasmin:
Lars, eh, jag går ut nu. Vänta, var är dina kläder?

Ånej, mina kläder!! juste dem har jag ju lämnat där ute i trappan (miss 25)!!

Jag:
Ånej... De är där ute...

Jasmin:
Hm, vänta, jag hämtar dem...

...

Jasmin:
Okej, här är dina kläder, men kom ihåg, detta stannar mellan oss!!

Sen gick hon ut och stängde dörren efter sig.

Jag har gjort bort mig.
Jag kommer aldrig mer våga visa mig igen.
Särskilt inte för Jasmin.
Och Jasmin kommer hata mig för all framtid.
Jag är såå döööööööd...

                

Aldrig Du Och Jag

Hej hej Jasmin
Du är så söt och fin

Men det skulle aldrig bli du och ja'
För du är för mig alldeles för bra

Jag älskar att skriva dikter till dig
För du är en väldigt speciell tjej

Och nu var det till dig i Aladin
För du är Också väldigt söt och fin

Nu är jag väldigt deppig så
att jag känner mig som en smurf så blå

Varför skulle det bli så här?
Är det fel att jag är i dig kär?
Är det därför som jag känner mig så sär?
Jag kanske av det här lär?

Ni vet som en läxa eller så
Men hur kommer jag efter det här att må?

Vem är det som mina frågor ska besvara?
Varför kan jag inte bara låta dig vara?

Jeg börjar känna mig som besatt
Det är väl inget tecken gla'tt

Goddag, Farväl från hela mitt hjärta
För när jag tänker på dig känner jag i bröstet en obotlig smärta


                                    

Pinsamt...!! (del 1)

Jag vet inte hur jag ska förklara det här, det började när Jasmin kom hem till oss i förrigår (jag kunde inte skriva igår för då låg jag instängd i mitt rum och ältade allt som hade hänt), allt blev bara värre ju senare på da'n det blev.

....

Kl 12.00 --> Jasmin alnländer till vårat hus (ja jag vet det, det ser lite sjukt ut med klockslag och så, men för att ska fatta hur eländigt det var så måste jag skriva varenda detalj). Jonita öppnar dörren och säger hej, Jasmin kommer in i vårat hus och båda tjejerna går in i vardagsrummet och slår sig ner i soffan. Själv så vågade jag inte gå ner, jag tjuvlyssnade och kollade från trappan.

Bla, bla bla, dom har inte nämnt mig än i alla fall, då kan det inte vara så viktigt, jag känner min syster om det skulle vara någonting viktigt då skulle hon säga det med en gång, men nu var det inte min syster som hade hittat nångonting pinsamt på  sin bästis blogg, det var JASMIN och känner inte henne SÅ väl.

12.30-->  mina ben börjar domna, jag klarar inte av att sitta på huk i en halvtimme. SHIIIIIIIIIIIIIT!!!, Jonita upptäcker mig i trappan, jag skulle gått i nån värsta agent skola så jag kunde lära mig att smyga bättre, ni vet såna där agenter med pistoler som har värsta uppdragen. Jag blev faktiskt erbjuden till en sådan skola en gång när jag gick i 3:an, det stod typ att om man ville bli antagen skulle man göra en massa töntiga saker, fast det var ju en från 5:an som hade sagt, så när jag tänker efter så var det kanske inte på riktigt.
Oj, nu kom vi av ämnet, nu spolar vi tillbaka;;;

SSSSSSSSHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!! Jonita har upptäckt mig i trappan (miss 1), nu måste jag gå ner frivilligt för att rädda mitt eget skinn.             Jag fösöker att resa mig stilfullt och gå ner till vardagsrummet men så klart så blir jag jätte nervös och snubblar på min BÅTAR(!!!) till fötter.

(jasmin) - Oj, hur gick det Lars?

-Äähum, det gick.
jag glömde att säga BRAAAAAAAAA!!! (miss 2) Hon slutade inte att titta på mig, så jag undrar vad det är, och hon tittar in i mina ögon.

- LARS, du rodnar.(miss 3) säger Jonita och börjar fnissa, och så börjar Jasmin också att fnissa, och jag blir ännu mer röd i ansiktet. 

 - Vaddå, jag har ju precis slit i hela anisktet, då är det väl inte så konstigt om man blir röd i ansiktet??
nu hade jag räddat mig själv, för tillfället.

Vi hade inget att göra så vi började spela Herkules brädspelet, som egentligen var för typ 3 åringar, men vi (Jasmin och jonita) tyckte att det var kul i alla fall. Men jag kunde inte sluta vara nervös hela tiden, Jasmin betedde sig som om inget hade hänt, jag menar hon nämde inget och då  menar jag INGET!!
  Okej, det var väl bra för min del, men borde hon inte ha sagt något till Jonita, hennes bästis?? Eller hon kanske gör det när ingen är i närheten, när dom sitter i telefon i timmar, det kanske är då dom delar med sig sina närmaste hemligheter.
OMG!!!!! Det kanske är därför som de sitter i telefon hela tiden, det måste jag bara ta reda på.

Jag Förlorade så klart i Herkules spelet(miss 4??), men dom sitter säkert och nördar Herkules när ingen är hemma, fast jag är i för sig alltid hemma, hmm..., aja.

Kvällen forts. Och Jonita och Jasmin bestämmer sig för att baka som omväxling, vadå som omväxling dom bakar ju varje fredag.           typ.

Jag får vara med och baka, men jag välter ut ALL MJÖL!!! (miss 5) så det blev en kladdkaka utan mjöl, den blev inte så god, om jag ska vara ärlig, vilket jag är i min blogg.

Vi ska titta på film, och vi bara MÅSTE se The Notebook (enligt Jasmin) så vi satte på den.  Den var värkligen sorglig, Jag tror inte jag har sett en så SORGLIG film, asså inte för att jag grät men den var värkligen Sorglig. Men Jonita och Jasmin satt och grät genom den hela sista kvarten av filmen.

23.43--> nu var det rätt så sent så Jasmin skulle gå hem..

(Jonita)- Men Jasmin, vågar du gå hem själv, du kan ju sova över, JA det kan du!!

- Om det är OK för dig Lars.?

-öööööööööööööööö, ja det är det väl, men jag ska upp tidigt och träna. Heh (miss 6)

- va du tränar väl inte??
Så typiskt Jonita att förstöra allt när man har en plan, inte för att jag hade plan, men KUNDE ha haft det.
Och jag blev alldeles röd i ansiktet, IGEN (miss 7)


(Jasmin) -men det är lugnt, jag kan gå hem.
Jag kunde inte säga nej till ett så nedslaget ansikte. Hon såg så ledsen ut, vad skulle jag göra??

-NEJ, du behöver inte, jag menar om du inte vill.(miss 8)
Jasmin ansikte lös upp igen som en fullmåne i Sahara öknen.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! jag fattar fortfarande inte att jag gjorde så, klarar inte att berätta mer. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vad som hände nästa mogron kan jag inte berätta nu.

Det kommer senare när jag har smält allt som har hänt.

Ni kära fans får vänta Del 2.



ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!

Ursäkta lite slem i halsen efter allt skrik, ska gå ner och hämta lite vatten. UUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 OJ den blev lite stor, det var inte meningen, hehe

//Deppiga Lars Depp...

Ooohh - noooo

Här kommer ännu mera helvete till mitt liv,,;; Jonita har nyss kommit in till mitt rum och berättat att hon har bjudit hem Jasmin till våran lägenhet Imorgon!!!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Då kommer hon säkert fråga massor om det där inlägget (dikten + en rad andra pinsamma )
Säger bara Oooooh nooooooooooooooh!! Jag måste ha någon ursäkt till att inte vara hemma. Vänta - Jag kan ju säga att jag ska hem till Jörgen!!!  Ja , det gör jag!!!     ... a moment please...

...Okej, hon gick inte på det. Hon sa typ
   - men du har väl ingen kompis som heter Jörgen?
(jag)    - ööööhhhhhhh ....        ...
   - Lars, du har väl inga vänner överhuvudtaget?
   -   Jonita!!!!!!! :(
   - Oj, förlåt, det var inte meningen att jag skulle säga det där ... Men varför vill du inte vara med mig och Jasmin? Är du rädd för Jasmin? hon är inte farlig, hon tycker du är gullig ...

Pfff, att jag skulle vara rädd för Jasmin? Var har hon fått det ifrån? Men jag kom på en sak: Hon sa att jag inte har några vänner,, och vet ni,, det stämmer! Jag har inga vänner!!!! MITT LIV SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vänta... sa Jonita att Jasmin tyckte att jag var gullig? Sa hon det?? ...jag går tillbaka till inlägget och kollar...
... HON SA DET!!!!!!!!! JASMIN TYCKER ATT JAG ÄR GULLIG!!! JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
fast jag kan ändå inte träffa henne. Absolut inte. ÅÅåååååååhhhhh.... Men jag vill verkligen träffa henne. Jag vill det.
Det vill jag. Fast nu kan jag inte det, eftersom jag skämt ut mig för all framtid!!! Åh varför är jag så dum i huvudet?! Snälla någon, ge mig ett tecken, vad som helst!!! Jag vet inte vad jag ska göra!





Ge mig Mod & Styrka
Ge mig Tid & Energi
Att våga Leva




//deppiga larsdepp-depp-depp

PS  Snygg bild va? hittade den på google

Lars undercover

hej
Jag har skämt ut mig...
Jag har därför letat upp kläder från farsans garderob och ska gå undercover....
För att jag skäms ingen får känna igen mig...
Jag ska nämligen till afffären å handla mjölk åt mamma....
Måste ta cykeln hoppas ingen känner igen min, den är limegrön med texten:HATA VITT.....
Måste alltså köpa vit slemmig mjölk.....
Mitt liv går faan bara neråt nu.....
Jasmin vet allt....typ.....
Jag vet inget....typ....
Jag kommer att missa top model 2 reprisen som går på tv nu....
Jag kan inte skriva nå mer nu.....

Jag måste sticka nu.....


Vänta oh skit.........

Kom just på att Jasmin kan ju läsa det inlägget jag nyss la in!Om att jag är kär i henne men jag inte vill att hon ska veta det, ni vet!!

Måste komma på nåt smart att skriva som gör att hon inte tror att den va till henne typ,,,hm.............
Dikten Va FAKTISKT till Jasmin i Aladin ehhem........

E hon inte het den där Jasmin! eeehee

Larse

Ohhh my goooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ehhhh asså.....
Skit i helvete jag så nu att jag fått en kommentar av någon denna någon är inte bara någon utan någon Jasmin!

Hon har sett min dikt!!!aahoi! Det var inte meningen jue,, hur vet hon om min blogg liksom?!
vänta.............JONITA! har hon sagt kanske?


Ännu en dag i livet stora cirkel...lite funderingar

Det är alltså onsdag idag faktiskt ondagen ser jag som mittpunkten påveckan

även om när det är onsdag så är det typ fyra dagar kvar på veckan å det har bara vart 2/3 dagar å vecka är ju 7 dagar så det finns ju ingen mitt eller typ tre ån halvdag men ?

Sedan funderar jag åkså på farför har vi veckor?varför har vi månader? varför inte bara leva livet och se vad som händer?
Jag har alltid varit så smart å smärt å tänkt att det borde finnas ett piller som gör så att allt fixas typ fixpillret by LarsDepp (medecin ab) Då liksom skulle man slippa allt som gör livet ovärt att leva!! fett me skönt va?!

Då skulle jag kunna skriva denna blogg dag in å dag ut,,jag skulle kunna titta på mina roliga filmer,, skriva mer Poesi till jasmin osv..............

//Lars SmartDepp



Band camp here i come.........

Jag är ju en filmfanatiker alltså filmer är i stort sett mitt liv,, förutom de romantiska uuuuläää!

Så en film som jag faktiskt inte har sett är "American pie(paj hahaha) presents band camp"!
     Det är typ bara farsan från de tre föregående filmerna som e med, men endå a man gotta watch what a man gotta watch^^ jag diggar ju de tre första varför inte denna då liksom?

Går iallafall idag kl 21.00 på viasat sexxxxx.

Man kan ju alltid hoppas att den e lika bra, att man får samma "kontakt" man fick med Jim, Kevin, rastaskitarn (finch) och t å med Stiffler / Stiffmeister  ett gäng med goa grabbar helt lätt!!

Jag fäller fasen en tår nu asså.....nee jag får ta arslet ur vagnen å göra nåt annat innan jag blir för blödig...........................................försent ahhhha hhaaaaaaaaaaaaaahhh tårarna bah öser nee måste sluta nu soory

American Pie-- LarsDepp cries??

hoppas på många glaa skratt ikväll,,,,,ni vet vad jag gör vad gör ni?

Lars o-depp?

Hejsan!

I början när jag skrev denna blogg hade jag med hatlistor över hur jag hatade allt och alla,,,det var länge sedan det dök upp någon Hatlista så ni kanske tror att jag blivit odeppig men neej framför er läser ni en blogg skriven av en alldeles äkta deppare .---noo wories...

Så det är nog dags för en kär hatlista:

# Romantiska komedier, hela konceptet får mig att spy---- av rädsla! En brud träffar en bög(enligt mig liknar e alltid bögar),, (inte för jag har nåt emot bögar men de gillar ju killar å inte tjejer så det funkar ju inte liksom) iaf, de blir kära allt e så äckligt lyckligt å liksom marängigt,, men nåt händer whoops typ nåt tråkigt problem uppstår så de hatar varann, men så blir de kära igen 10 min innan filmen är slut...liksom låter det bra eller?
#OS i Beijing, asså jag vet att jag skrev igår att det är "en fröjd för ögat" det är sant men liksom alla andra underbara program som går på svt 1 försvinner, som imorse när jag skulle kolla på sommarlovsmorgen/hejhej sommar som börjar vid typ 9.00,visade dem de? ---nee då, utan OS!!fast sen visade det sig att de visade det på 2:an istället ,my bad!

Det blev en snabbis,,men jag lovar att jag hatar mer för det kära fans är något jag aldrig kommer att sluta göra,, hata alltså!

till Jasmin

Du är som en blomma en varm sommardag
du är mitt allt, du är jag

Jag tänker på dig från att jag vaknar tills jag somnar
När jag tänker på dig är det som att jag domnar

Det finns bara du och jag här i världen
Om du dör följer jag med på färden

Du är:
solen
himmlen
gud
som en soptunna
som en kapsyl
allt!!!!!!!!!!!!!!!! (typ)

När vi stod i stallet och rykta
sken du som en lykta

Du sprider glädje precis som en snöplog
av dig kan man aldrig få nog

Jag tänker på dig vareviga dag
när du kallar mig tokig blir jag alldeles svag

Tokig - det är precis vad jag är
I dig är jag tokigt kär

 


didi di dididi didi di, cha plah nahaa

hahi min mandarin är inte den bästa! alltså språket!

Om ni inte visste det så är det ju  OS i peking något som jag redan när jag var nio bestämde mig för att delta i, närmare bestämt i simhoppet tänkte att det behövdes någon som moi,,det har inte blivit av men livet tog andra riktningar!

Jag började på simhopp när jag var 9, 5 år & gick ett tag (4 månader= 5 träningspass)
   men jag kände att när vi skulle börja bära minimal simkalsonger var det tack å hejdå för mig, Lars Depp.
Åh ni skulle bara veta om alla bakterier som gror i vattnet i ett badhus yuuuhh läää blää läbbigt värre.

Jajla har hunnit checka lite på OS iaf kollade bla inatt från 03.00-06.00 men sov från 03.05-05.59.  Det är trevligt att många länder kan samlas å för en gångs skull va sams å inte tänka på allt hat världen omkring å bara när under detta spel pågår ha fred, iof krigar typ Georgien å Ryssland men men,, det känns så härligt jag känner mig så fri nästan satt jag skulle gå till en nudistrand i Gävle!

I helgen börjar fri idrotten den som jag tror flest själar vill se på,, det ska bli riktigt kusligt fast inte riktigt lika som att kolla på en läskig romantikfilm dåra men a ni fattar. Man får hoppas på det bästa, Stefan Holm känns ju säker å jag säger det att jag hoppade faktiskt 1.60 en gång även om ingen annan tror mig men det e sant!

Jag hoppas att ni kollar på OS i Beijing det är en fröjd för ögat att se, man känner sig som helad liksom untouch like for the very first time like a virg,..... oj jag drog iväg lite där hehehe

men enjoy OS guys

nim dim dong pong shong

                                                      

Aj caramba!

Är hemma nu!

Det har varit en alldeles underbar dag i dag!!

Jag har ju varit med Jasmin hela dan och hon har lärt mig rida eller åtminstonde försökt lära mig att rida!
   Hon har en egen häst där i stallet Miqo heter den,fin precis som jasmin.. Men den är ganska stor alltså ingen häst för nybörjare,, så jag fick "låna" en annan häst Bert, som var liten VIT och fet. Jag blev arg å äcklad men det var inget jag ville visa för Jasmin so i just went whit the flo.... 

Till att börja med så gick Jasmin med hästen i ett koppel medan jag satt på den,, det gick bra,, jag ramlade av några gånger men vem gör inte det från en häst med mankhöjd på sisiådär 1.10 m!
  När jag inte hade ramlat av på typ 20min så släppte Jasmin kopplet det skulle hon inte ha gjort!!! hästen satte av i en spurt rakt mot en sten på något vis hamna jag bakochfram på hästjäkeln så jag visste inte vad som skulle hända, men däremot såg jag hur Jasmin kärleksfullt sprang efter mig på min ädla springare...

Det hela slutade med ett hel drös av blåmärken å ett nu blått arsle för mig i några dager men heey det skulle kunnat va värre ,,jag kunde ju typ ha varit vit på arslet a ni vet som man blir när man dör (likblek kallas det)

Vi åkte pendeln tillbaka hem. Jasmin satte sig brevid mig även om en actor-lool-alike kille satt mittemot! HA suck on that!!

Väl hemma som jag är nu så ehhe hade  ju jag glömt bort aftershaven jag lånade av farsan imorse,, så jag gick in med ett brett smil på läpparna å farsan börja skälla ut mig på direkten,,
TYP
- ahh det är en droppe mindre i min aftershaveflaska har du nåt med det att göra??
- eh nee det är Jonita
- hon är sjuk å tjej din dummer,,erkänn jag blir inte(in your dreams) arg!!!!
- okej det var jag, jag gjorde det! det var inte meningen det var en olycka jag skulle aldrig göra något sånt!!,,du känner mig!!!!
- Mmm,, men tydligen inte så bra som jag trodde. Jag är besviken på dig Lars,,men du går undan med en varning den här gången! Fattat låt det inte hända igen bara!!!
- En varning? det var snällt far,, det här var första och sista gången jag lovar.

Jaa det var det som hände...



duu duu lägg av
 inte jag inte kääär
 


(meg i herkules by the way)



påminner om hästen jag fick rida idag!

                                                        bara påminner mig om mig själv!

påminner mig om Jasmin!
                                                                    påminner mig om min far!

Goa g´lada hälsningar från Lars Depp

Eldmärkt

Är en riktigt skön rulle,, min favvo för att vara mer exakt!

Den har några år på nacken men det är det som gör den fabulös¨¨¨¨¨¨

Se den är mitt  tips till er där ute jag lovar på min finaste skjorta ( den me grodor på) att ni inte blir det minsta besvikna,, den rockar, rular, äger! helt enkelt!

Fakta:Gjord år 1989, huvudroll:Brad Dourif, Regi Tobe Hooper!

teehee

I nöden hittar man döden (poesi by Lars Depp (ab) )

Tja vad gör man en måndag som denna.

 Vädret e som på hösten,, himlen täcks av Vita moln så att man bara kräks helt enkelt,,(det är sant, jag har en spya brevid mig nu,, som fyller mina näsborrar med lukten av uppspydda dillchips jag åt till frukost imorse)

Jag tror väl att jag får kolla på film eller söka på "skitkorvar" på google eller ni vet nåt sånt där annat man inte mår illa av.

........oj det ringer svarar bah....

- ah det är Jasmin!

- eh Hej! det är Lars Depp här.
- Nämen hej Lars det är Jasmin!
- Eh...
-Lars?
- åoh...Jasmin ja ...
-Har du glömt bort mig redan, vi var på Liseberg typ igår!
-juste ,nee asså jag vet vem du är (du är som en vacker blomma en solig sommardag när det regnat) poesi byLarsdepp(ab)
- Bra då din toker!!
(Va?! tycker hon jag liknar en dvärg?!!)
-Kan jag få snacka med Jonita?
-.....................................
-LARS!
-Jonita..?
-Ehm din syster du vet!
- Ja juste aaa visst Lars fixar det hehe
-Tack du!
5 min senare
- Jonita kan inte prata, hon har tappat rösten typ alltså hon är typ sjuk asså typ,, typ.
-Nej, guu va tråkit! åh jag som ska till stallet å rida men måste ha sällskap får inte för Ruth annars..hm
- Oj,, de va ju inte bra.
- Nee men.....det kanske  e absurt
-(absurt??)
-....men Lars skulle inte du kunna följa med mig?
-Eh alltså ja..(g)
- Bra!!! Jag hämtar dig vid 11.20 så åker vi ses snart,, ta på dig bra kläder.Hejdå

Jaha liksom det här känns konstigt. Och "bra kläder" vad är det iof brukar mor säga det när vi ska iväg på fin middag,, så Jasmin kanske menar att jag typ ska ha skjorta på mig till stallet.AHAa det fixar Lars ,,Lars han ee bra den bäste den starkaste och framförallt den snyggaste!!!!

Bäst att dra på på sig fillingarna och pushup behån och så kläder förstås sen e man reda för att rida all the way!!
                Jag har en halvtimme på mig,, jag tror jag ska sno lite av pappas aftershave som han har sagt är förbjuden att använda om man inte är man som man blir vid 22 enligt honom.
   Han e ju hemma så det blir en risk,, han kan känna doften!
                                                                                                           Vi får se hur det går 

Fortsättning följer........


Är du man nog??
       


Liseberg

Idag åkte jag, Jonita och Jasmin till Liseberg. Jag har precis kommit tillbaka nu.


       Wheeeeeeeeeeee!!!!!!!!!


Det har varit en skitskojig dag - idag. Vi har åkt allt från tråkiga karuseller till läskiga bergochdalbanor och flumride!!! Dagens höjdpunkt var när vi besökte spökhuset...   Jasmin och Jonita var som vanligt jättefega och skrek till för varje liten rörelse. Några gånger högg jag tag i dem bakifrån eller skrek till och då blev de ännu skrajare!! Haha, ibland är de bara för misslyckade!!
Efter Spökhuset gick vi ut till den vanliga världen och köpte glass. En liten snorunge kom farandes rakt på Jasmin så att hennes glass föll ner på marken!! Ja tänkte va fan jävla unge, och kastade en pinne efter honom. fast jag missade med flera meter och träffade en tant istället!! När vi gömt oss bakom ett stånd som sålde sockervadd (för tanten. man vill ju vara på den säkra sidan!!) gav jag min glass till Jasmin, jag menar, hon kunde ju inte hjälpa att den där ungen existerar!! Hon blev jätteglad och gav mig en kram.



Tyvärr blev det inget fritt fall, för Jonita vågade inte. Då blev jag lite arg, men jag mjuknade till när hon sa att hon skulle betala en lott till mig. Och det gjorde hon också, och vet ni, jag vann!!!!!!!!!!!!


Fast tyvärr var detta priset. Ett VITT MUMINTROLL!!!!!!
Lysande. Varför måste allt vara vitt hela tiden? Jag frågade försiktigt gubben som jag vunnit hos om mumintrollet möjligtvis inte råkade finnas i någon annan färg, typ rosa eller grön, men då skratta han och sa att mumintroll är vita, och så förblir det. Då blev jag sur och marscherade tillbaka till Jonita och Jasmin som stod och pratade. När de såg mig med det stora gosedjuret blev de så glada, så jag tänkte att nån av dem kunde få det. Så jag gav den till Jasmin. Då gav hon mig en kram igen:)

Åh, Jasmin
du är så fin

poesi by larsdepp (ab)


Vi spelade lite mer sen, men vi vann inget:( Så då tänkte vi, va fan, här kan man ju inte slösa bort tiden, så vi gick till Balder.

 Whoooooooaaaaaa!!

Jag och Jasmin satt och skrek för full halls, och Jonita som satt bakom med en främling var tyst. Hon ville väl inte verka feg inför en främling ju. När åkturen var slut så köpte vi en bild av oss på en nyckelring.

//Larsdepp




Ännu en tråkig sommardag

Livet här i min (ok - min familjs) lägenhet börjar bli lite sådär långrandigt... och nu har jag ju ingen bamse-tidning att fördriva tiden med!! GAAAH skulle aldrig slutat med den!! Så vad skall jag skriva om denna dag?? Ehhmm.. jag kan berätta om midaggen i förrgår!

Efter att vi släppt in gästerna (som var Jasmin och Ruth) hängde jag in deras jackor (visst är man väl lite gentleman) och så slog vi oss alla ner vid bordet. Mamma tog in våran köttstek och pommes:

här på köttsteken (kanske lite otilllagad)


 och bild på pommes frites. Mycket gott



Det var gott. När jag precis skulle äta min sista pommes frites slant jag med handen så den hamlade i Jasmins knä!! Jag tänkte bah shit, va ska jag göra? så jag försökte sen att ta upp den när hon kollade iväg, jag tror inte hon kände nåt, men man vet aldrig med brudar...
Sen åt vi efterätt som var kaffe åt vuxna, Jonita och Jasmin, och saft och kakor till resten (alltså mig)
Sen dukade alla undan sina tallrikar och vi unga gick in till tv rummet och satte på film. Det var Amityville horror, jag fatta inte varför de blev så rädda!!! Jag satt där liksom och typ garvade lite tyst för mig själv när han var nere i den där toryrkammaren, och dom satt där och bah typ skrek.
Fårstår mig inte på de där mesarna. Jag tänkte trösta dem lite eftersom de var så rädda så jag tog ner några gosedjur som jag visste att Jonita gillade när hon var liten. Sen vid ett tillfälle när Jonita och Jasmin var som mest rädda råkade pappa dra ur proppen, så det blev helt mörkt och tyst.
Jag insåg att ett sånt här tillfälle, när två asskrämda brudar sitter i mörker helt tysta, är ett sådant som man måste ta vara på, så jag smög mig på dem bakifrån och skrek WWHHOOOOOAAAAAAAA!!!!!! De blev förståss jätterädda, men sen hände något jag inte räknat med; Någon av Jasmin och Jonita blev lite för skraj, så skraj att hon körde upp en knytnäve rakt PÅ MIN NÄSA!!!!!! jag bah AAAAAAJJJJ!!!!!!!!
och sen hörde man Jonita som skrek:
- LAAAAAAAAARRSSSS, det där var INTE ROLIGT!!!!!!!!
och sen hörde man Jasmin i bakgrunden:
- Oj, herregud, LARS, FÖRLÅT!, jag blev så rädd!!!
någonstans där emellan hade pappa insett att han dragit ur fel propp, så lyset kom tillbaka, och då upptäckte jag att jag STORGRÄT!! jag kunde inte hjälpa det, tårarna bara rann ur mig! Jasmin måste träffat en tårkanal. Hon la märke till mina tårar och då kom det typ ännu fler ursäkter från hennes mun.
- Det var inte meningen, jag lovar!!!  sa hon
- det       är        lugbt! sa jag. Jag kunde inte uttala M eller N.
- Åh gud, du blöder ju näsblod!! snälla förlåt!!

Jaha det var ju just snyggt. Jasmin har sett mig gråta. Kan det bli bättre?
Vi såg iaf färdigt filmen under tystnad (möjligtvis med undantag av lite skrik här och var) och sedan skulle gästerna gå hem. Gud va skönt att äntligen få vara ifred. jag hatar gäster.

Dags att ta kliv här i livet

Vi växer alla upp och går igenom olika faser här i livet. Allt eftersom tiden går, händer det att man mognar allt mer och mer, och helt plötsligt upptäcker man att man inte alls är samma person som för ett par år sedan. Då händer det att man väljer vägar som man inte skulle gått förut.
Jag har nyss bestämt mig för att ta ett stort kliv här i livet, som betyder väldigt mycket för mig. Jag skall nu lägga en stor del av mitt liv bakom mig. Jaa - ni undrar väl kanske om vad det är för en stor grej och det skall ja tala om för er:

JAG SKA SLUTA PRENUMERERA PÅ BAMSE.

Jag har upptäckt att jag inte längre får samma magiska känsla i magen när jag ser henne ligga framför mig på mitt bord.
När jag öppnar henne och kollar i henne fylls jag inte av samma spänning och entusiasm som tidigare.
Jag har växt ifrån min älskling. Det är dags att hitta en ny sysselsättning...

/poesi by Lars Depp (ab)

Här är min före detta älskling. *snyft, snyft*

OBSERVERA - när jag skriver om henne menar jag så klart Bamse-tidningen, INGET ANNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!















Men nu, över till lite gladare grejer:::

för det första:

JAG SKALL BÖRJA PRENUMERERA PÅ KALLE ANKA!!!!!!!!!!


 Yyyyyyyyyyaaaaaaaaahhooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!



och för det andra:
MORSAN HAR KÖPT HEM TONVIS MED BANANA CHIPS ÅT MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



MMMMMMMMMmmmmmmm...


eller okej - inte bara åt mig, vi ska typ ha en middagsbjudning här.
Mamma har bjudit över Jasmin och Ruth, typ som ett tack, för att vi fick äta middag hos dem.
Suck - jag förstår mig inte på vuxna. Alltid skall de ställa till med middagar och fika och andra urtråkiga saker!! fast på något sätt känns det ganska OK. att de äter middag här, menar jag. Alltså - det är ju trots allt bara Ruth och Jasmin!!
Dessutom lovade mamma mig att hon skulle göra köttstek. MMmmm - nästan lika gott som mina banana -älsklingar



                       


 (                    I                              LLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖVVVV                 BANANAS        )


oj nu kommer gästerna ... ha  en bra dag allihoopa

//larsdepp


mmmmm........

Fuck har inga bananchips hemma,,, det blir väl att grabba cash å sticka till Ica maxi då!

Bäst att inte glömma regnjackan!!hahah (man e för skön)

Lars Banan Depp

ja ha

aSså jag har en konstig känsla i mig som jag inte kan beskriva, den är från igår när vi åt lunch hos Jasmin å Ruth.

Maten kanske var förgiftad! --måste fråga nån annan om de känner likadant.
 
     .....please wait............

-- nee ingen kände typ så!.

men vad kan det va då!?
       Äh jag sätter på en rulle typ,, Eldmärkt, och grabbar lite bananchips så borde känslan försvinna.



Åh juste har ni märkt att det regnar?

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från Ruth ... Jag ska berätta hur lunchen var, så häng med nu::::::


Vi (jag och min familj) klev in genom dörren efter att Ruth öppnat

Ruth:
- men åh så trevligt att ni kunde komma, ska jag ta era jackor?

Jasmin:
- Heeeeeeeeeej Jonita!!

Jonita:
- Heeeeeeeeej Jasmin!

(kram)

Morsan (till Ruth)
- Ja, tack så mycket, kära du. Så snällt av dig att vi kunde få komma. Verkligen trevligt!

Farsan räckte över en bukett med blommor till Ruth som hjärtligt tackade. Sedan, efter lite småprat med varandra (eller inte mellan varandra riktigt, där stod jag pinsamt nog helt själv eftersom ingen tagit initiativet till att prata med mig) satte vi oss alla vid bordet. Jag fick sitta mellan farsan och Jasmin.

Jag konstaterade att Jasmin kanske inte är riktigt en sån där stor brat som jag först trodde. Hon hade på sig en violblå kjol ner till knäna, och hennes bruna hår var uppsatt i en hästsvans. När vi satte oss vid bordet vände hon sig till mig och sa:
- Hej! Det är du som är Lars va? Jonita har berättat sååå mycket om dig!!
sedan log hon och så skakade vi varnadras händer. Jag blev förvånad, jag hade mer förväntat mig en kommentar som "stilig slips, tönt" eller "Jaa, du är verkligen lika ful som alla sagt till mig", om ens någon kommentar överhuvudtaget. Ni vet, så som mina sysslingar och övriga människor brukar utbrista så fort de får syn på mig. Men inte Jasmin, minsann. Jag blev så förbluffad att jag inte fick ur mig nånting annat än:
- Hmmpf, (host, host) ja, Lars, det är jag det.
Sen hörde jag pappa nämna mitt namn, så jag var tvungen att vända bort huvudet (puh!!) Han hade visst berättat nånting pinsamt om mig, för att alla såg sådär skrattretande roat och medlidsamt på mig. Först fattade jag ingenting, men sedan sa mamma:
- Jaa, det var så roligt den där gången i Sundsvall.

Ånej. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNNNEEEEEEJ, satt jag och tänkte. "Den där gången i Sundsvall" kunde ju bara betyda en sak. Ånej, hon hade berättat om den lilla accidenten i Sundsvall!!

Jag skäms fortfarande så mycket över den där Sundsvallgrejen att jag inte tänker berätta. Jag satt iaf och skämdes resten av lunchen. Så var det med det. Det här med bra intryck kan ju fara åt helvete för min del.

//Larsdepp

Lunch idag med fam. Ruth

Jaha. Nu var det dags igen. Morsan insisterar på att jag ska följa med henne, farsan och Jonita hem till Ruth för att äta lunch med henne och Jasmin.
Min morsa tycker att det är så trevligt att Jonita och Jasmin blivit så goda vänner, när hon och Ruth känner varandra så väl. Och nu vill hon blanda in mig i alltihoopa. Det är min vanliga otur. Säkert kommer den där Jasmin att skratta mig rakt upp i ansiktet för att jag spiller potatis eller nåt. Gud vad jag hatar den där tjejen alltså. (inte för att jag träffat henne än).
Hursomhelst skall jag befinna mig i deras lägenhet 13:00. Det är ganska snart... Förresten förbjuder morsan mig att ha på mig min finaste skjorta (ni vet vilken jag talar om, om inte - den med grodorna på). Hon säger att jag för en gångs skull skall se ut som en normal pojke. Sen tog hon fram farsans gamla kostym ur garderoben. Den är vit. Då började jag gråta, och skrek att jag hällre går näck än tar något vitt på mig. Men då tog hon bara fram en rosa slips till kostymen och sa att jag gärna får gå näck dit om jag så gärna vill, och sen gick hon sin väg.
Jag lägger till morsan på hatlistan.
och den där hemska kostymen.


Hoppas att de inte serverar fiskbullar, för jag avskyr den maten. Och all annan fisk också för den delen.
Det var allt för denna gång.        

////larsdepp

RSS 2.0