Depparedagen!

Dopparedagen är ju bara en gång om året, den 23:dje december. Men depparedagen är varje SÖNDAG!

Anledningar:

§ söndag, så dagen efter e måndag, och då har man skola...
§ Vi måste byta lakan i sängarna, jag hatar lakan för de är oftast VITA
§ Vi har alltid söndags-middag, fläskkotlett med potatis och  gräddfilsfetaost sås!!!!!!!Den e vit
§ jag är alltid så svullen om magen för att jag har käkat för mycket godis på lördagen!

det är bara några.

Jag har bestämt mig för att bo i london eller new york när jag blir stor. Anledningen är för att där finns stora svarta/gråa/bruna byggnader mkt bilar vars avgaser färgar allt vitt svart!! HAHA så nu vet ni det (men tyvärr e oftast flygplan vita)

    Nu måste jag gå och vaxa mig

 


Hm

Asså är det torsdag idag? eller är det onsdag? :O är helt borta i skallen jag orkar inte plugga till mitt matteprov imorgon (om det nu är imorgon,, eller var det idag?). vet inte vad det är med mig. jag kanske slog i huvvet i lampan lite hårt igår...

Men vet ni vad som hände idag???


Jasmin och jag åt lunch ihop i matsalen!!!!!!!!!!

Vi satt där vi två och åt köttfärssås med spagetti och pratade lite om livet. Från början satt jag helt ensam vid ett stort bord som vanligt. Men sen hörde jag en röst bakom mig:

Jasmin: Hej Lars! Kan jag sitta här?
 
Jag: Öhh, hmm Hej! hmm, Javisst! sätt dig... ner...

(Jamsin sätter sig mitt emot mig)

Jasmin: Det var så länge sen jag pratade med dig! Vi brukar ju inte prata lika mycket som vi gjorde förut.

Nej, för du har ju din jävla Olof Nilsson att snacka med!!! Bögjävel. Asså Olof inte du.
(fast det sa jag inte)

Jag: hehe, nääää... jag har varit lite upptagen med ... eh lite grejer. Du vet, läsa serietidningar och , öhh, träningar och så.

Jasmin: A juste. Tränar du mycket nu för tiden?

Jag: ... 

Jasmin: Är det löpning eller har du börjat med fotboll eller nåt?

Jag: ... löpning.... Och så lirar jag lite fotboll! med, öh, mig själv, ibland.

Jasmin: Oj, verkligen?

Okej, Jasmin har redan en pojkvän. Ta det lugnt. Hon vill bara vara snäll. Sitt inte och ljug. Det finns ingen anledning till att impa på henne när hon är upptagen.

Jag: Nä, inte riktigt kanske.

Jasmin: Haha, okej. Du vet att jag spelade fotboll när jag var typ åtta år? Jag tyckte i alla fall det var jätteroligt.

Ja det vet jag, jag kan hela ditt liv utantill.

Jag: Jaså, det visste jag inte

Jasmin: Om du skulle vilja så skulle vi ju kunna gå och köra nån gång. Du och jag och kanske Jonita. Det var så länge sen jag spelade fotboll!

Herregud! Jag ensam med Jasmin!! då skulle jag till och med stå ut med fotboll. Eller det är tveksamt. Fotbollen är ju vit.

Jag: kanske det kanske...

Jasmin: Har du nån bra fotboll? Eller vill du att jag ska ta med mig?

Jag har ju såklart ingen fotboll eftersom dom är vita och jag hatar allt vitt.

Jag: öhh... har du nån bra fotboll?

Jasmin: Ja, jag har en ganska bra, fast den är rosa. Hoppas det går bra ändå haha. Rosa är ju en lite tjejig färg.

En fotboll som inte är vit! Hurra!!:D

Jag: Nej, men det går jättebra!



Sen åt vi färdigt och så fortsatte jag min skoldag. Det var förresten inget matteprov så det måste nog vara onsdag idag. Sen kom jag hem och halkade på ett bananskal i trappuppgången. Jag hatar bananer. eller inte banana chips, men skalen är äckliga. Juste, jag slog huvudet i ett trappsteg. Nu kommer jag ihåg. Det har varit en dålig dag idag. Allt har varit dåligt, förutom 2 saker:

1 Jasmin vill spela fotboll med mig

2 Det finns fotbollar som är rosa

Allr annat har varit dåligt. Tack och hej

HATLISTA!!!

Kände att min förra hatlista blev lite klen, men jag var för arg för att lyckas klämma ut all min ilska, om ni förstår vad jag menar!!
Nu har jag lugnat mig och ska försöka muntra upp mitt humör genom att uttrycka mitt hat mot denna vidriga värld!!

10: PIANO
Varför kom nån idiotisk dåre på det här cepe instrumentet? Det är stort, fult, vita tangenter, låter för högt, tar onödig plats och får människor (min syster) att slösa bort timmar på att förjävliga andras liv med att spela äckligt glada truddilutter så man bara känner sig illamående av all denna falska glädje. Om jag spelade piano skulle jag aldrig spela såna där fåniga lyckliga melodier där det låter som om livet är prima. nej, jag skulle minsann ta en hammare och dundra den på de deppiga bastonerna så att musiken stämmde lite bättre överens med stämningen. Dessutom kan man inte tvinga Jonita att ta in pianot på sitt rum, eftersom det är aldeles för stort och klumpigt!
Allt de här pianospelandet från vardagsrummet har fått mig att isolera mig på mitt rum med mina hörlurar.

9: PAPPAS KALHÅRIGA FLÄCK PÅ HUVUDET
Jag spyyyyyyr jag hatar visserligen hår, men på huvudet ska det allt finnas hår. Annars ser man gammal ut (om man inte rakar av hela huvudet, då ser man cool ut, som jonte i min klass). Min pappa ÄR gammal, och hans saknad av hår gör honom bara ÄNNU mera gammal. Jag VÄGRAR bli kalhårig när jag blir stor. Jag ska isf raka av allt mitt hår (på huvudet alltså) och sen ska jag ta ring i örat och bli lika cool som cool-Jonte. Om jag inte lyckas med min sång karriär vill säga. För då har jag råd att plantera in hårsäckar i skallen.

8: ÄGG
Jag åt ett imorse och har mått illa hela dagen. Det är VITT. !!!!!!!!! Hallå, behövs nån mer anledning?!

7: LAMPOR
Lyser hela tiden och ser så jävla glada ut, dra åt HELETE jävla cepe-sak jag hatar allt ljus. Hurra för mörkret och natten. baort med alla lampor. plus att de hänger så lågt... idag när jag lyckligt ovetande skulle gå in i mitt rum slår helt plötsligt skallen i en hängande lampa som tydligen mor min hade satt upp. så nu går jag runt med ett stort äckligt blåmärke i min panna som påminner lite om en glödlampa, formen på det alltså. plus att den lyser som en stor blå komet i pannan, så nu kommer Jasmin skratta så hon kissar på sig åt mitt tragiska utseende när hon ser mig i skolan imorgon!

6:LUFT
Idag när jag skulle sätta mig på en stol, missade jag och satte mig på luften istället!! Och det kära vänner gör riktigt ont kan jag lova! Man kan ta mig fabian inte lita på att luften tar emot en eller räddar en i fallet om man sätter sig på den. Nej, istället störtade jag rakt ner på golvet!

5:TAJTA SKIDDRÄKTER
Speciellt när min gamla skruttpappa sätter på sig en röd tajt skiddräkt som visar allt samtidigt som den döljer allt (utom kalfläcken på huvudet). Far min går alltid runt och skryter om att han ser precis ut som spiderman när han har på sig sin fula äckeldräkt!! Men det gör han verkligen inte! Han ser ut som en möglig potatis!!

4: LUCIFER
Han är visserligen död. Jag vet. Men det är hans eget fel! Han bestämde sig för att dö, för att jävlas med mig! Han visste vilken smärta det skulle orsaka mig, det var därför han dog. Han är djävulen själv. Jag har till och med hört att Lucifer är namnet på djävulen. Det måste komma från min gamla pinne. Jag hatar när hjärtat brister.

3: SLASK
Ja, nu i vintertider finns det gott om slask. Jag tycker det är väldigt jobbigt med slask, för då har man svårt att se om det är gul snö... Allt smälter lixom samman så man vet aldrig om man kliver i hundpiss.

2:FLEN
Världens sämsta stad! Jag måste åka dit i helgen på släktmiddag. För er som aldrig har varit i Flen kan jag berätta att där finns ett stoppljus, en affär och tusen öde gator. På busstidtabellerna står det dagar istället för tider, och befolkningsmängden kan man räkna på fingrarna. Jag hatar Flen!

Och överst på min hatlista kommer det vidrigaste av det vidriga.....

1: KAFFE
Jag hatar kaffe!! Jag mår illa när jag ser Mamma och Pappa sitta tillsammans inne i köket och diskutera nyheterna samtidigt som de dricker kaffe. Det luktar så där sliskigt plus att när de sitter där och dricker blir de alltid så glada så de ler och man kan se deras äckliga äckel-tänder som är helt svartgula precis som om de har suttit och ätit jord. Jag har aldrig smakat på kaffe, men jag vet att det är jätteäckligt.
Kaffe är en sådan där vuxengrej. När man börjar dricka kaffe är man vuxen, och jag hatar vuxna, så därför hatar jag kaffe. men den främsta anledningen till att jag hatar kaffe är för att dumma gubbpappa spillde äckligt kaffe på min fina jacka när han skuttade runt och lekte spiderman. Så nu är min älskade jacka täckt av en stor illaluktande kaffefläck!!
det finns bara ett ord för att beskriva kaffe........ USCHH!!!!!

Hallåå!

Det var ju ett tag sen jag senast skrev men jag har faktiskt varit sjukskriven!!! Inte sjukskriven från skolan, men från min denna lilla fina blogg. Anledning: Utbrändehet eller hur det stavas. Utbrändhet.

Men nu är jag tillbaka!! Larsens blogg. Ser att det varit lite tomt på besökare vilket skulle uppröra mig i vanliga fall fast nu är det ju så att det inte finns nåt nytt att kolla på så jag skall nog inte bli arg på nån annan än mig själv.
Hur som helst. Jag känner att jag är skyldiga er en liten uppdatering om vad som hänt de senaste veckor/månaderna av mitt liv.


27/12: faster Ingbritt &co åker hem från julfirandet. PUH! 

28/12: Jag ger Jasmin min julklapp, en jättefin teckning som jag gjort på bilden. den ser ut ungefär såhär:



29/12: Jasmin ger mig en försenad julklapp, en grytlapp som hon gjort på slöjden!!! Åh, den är så fin så fin, vit med rosa hjärtan broderade på. Det måste väl betyda nåt?? Jag sover med grytlappen under kudden och brukar ta upp och krama och lukta på den varje kväll.

30/12: Jag stannar inne hela dagen och luktar på Jasmins grytlapp

NYÅR: Hur trist som helst, Ingbritt kom tillbaka för att hon glömde sina läsglasögon och stannade på nyårsmiddag. Jag somnade klockan halv elva, och märkte inte när det blev nytt år.

resten av jullovet: Jasmin och hennes mamma åker upp med Jonita till deras stuga i Sälen där de åker skidor. Eftersom jag inte kan åka skidor så brydde sig ingen om att fråga om jag ville med. Fast det ville jag ju! Jag vill vara med Jasmin, alltid! Kosta vad det vill, jag skulle t o m kunna åka SKIDOR för henne. Jag låg hemma i min säng och deppade resten av lovet för att den jag älskar befann sig säkert 40 mil ifrån mig.

Hela Januari: DEPP!!!!!!  Jasmin träffade en kille uppe i Sälen, vad jag hörde av Jonita.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Han heter Olof Nilsson och är 17 år. Säkert är han 2 meter lång och går på karate. Jag hatar Olof.
HAAAAAAAATAAAAAA!!!

hatlista:

10) Ingbritt

9) alkohol

8) alla mina lärare på min skola

7) alla elever på min skola, utom Jasmin såklart

6) skolarbeten!!!!!!

5) pappa när han är full

4) alla mina husdjur som dött

3) Frans

2) allt vitt

och nummer ett:

1) OLOF NILSSON

Ingen kan hata nåt så mycket som en Depp
Ingen Depp kan hata mer än Lars
Inget kan hatas av Lars mer än vitt
eller jo, OLOF NILSSON!!

1/2 jag blir förkyld. riktigt förkyld. stannar hemma från skolan hela veckan.

9/2: Idag. Har vart i skolan. Har sett Jasmin på lunchen:) det var dagens höjdpunkt. Hon åt massor av grönsaker och lite köttgryta och bröd och ris. Till det drack hon äppeljuice. När hon såg mig sitta ensam vid mitt bord och stirra mot henne vinkade hon glatt som alltid. Hon är världens sötaste roligaste gladaste människa. Men jag har försökt hålla mig borta från henne nu när hon har Olof. Jag hatar olof. Om inte Olof hade funnits så skulle det kanske vara jag som var med Jasmin. Olof ska bort. bort, BORT. Jag ska åka upp till Sälen och klå upp honom och då blir det inte skönt. INTE SKÖNT!!

RSS 2.0