det varade ett tag i alla fall....

...alltså att jag var glad, över min vandrande pinne och så.

nu är jag deppig som en äkta depp. jag har sett att flera kommenterar, det är kul att veta att folk läser min blogg men inte när oseriöst folk gör det, jag är ju en seriös person!fatta läget!!

          Idag ska jag å farsan min, åka å kolla på bilar, männen i familjen gör något coolt ihop (vi är inte ihop, han e ju min farsa!!) lol , jag tror farsgubben faktiskt planerar att köpa en ny bil, konstigt faktiskt eftersom den vi har nu bara är 30 år ung, ingen ålder liksom, faktiskt så tror jag att han har fått en hjärnrubbning efter att han fick kylskåpet över sig -- i don't blame him, ibland känner jag bara för att göra något riktigt rubbat, som att inte kolla på film en dag till exempel!!fast då skulle ju allt bli sååå tråkigt:(:)

Idag då: jo, det var nyss lunch( stekt fisk med krämig, blåbärssås) som jag spillde på min snygga beiga outfit, så nu är den beige med en lila fläck runt ett ställe vid de nedre delarna, ehemm.............jaja det kunde varit värre jag skulle t.e.x inte haft nåra kläder som barnen i Afrika!!!

Måste dra mig från datan för har en lektion dah!!!

/LARSEN

Namn på vandrande pinnar???

Vet ni???......                     

Mamma ska köpa ett nytt husdjur till mig!!!!!!!! Äntligen, mitt liv har verkligen inte varit sig likt sen min sista guldfisk dog:(
Husdjur jag haft hittills i mitt liv:

  • En katt som hette Birgitta, fast hon blev överkörd av en cykel
  • En guldfisk som hette Bert
  • En annan guldfisk som jag inte kommer ihåg vad den hette
  • en tredje guldfisk
  • Hoppande bönor...

juste har glömt bönorna i kylskåpet! Undra hur länge de kan överleva om de bara ligger utan mat, vatten osv. Ska gå ner och kolla...

Aj då de var visst döda. Men man kan ju laga nåt gott av bönorna kanske. Jag menar - de var ju inte direkt bortslösade pengar! Fast det känns kanske lite elakt att äta upp sina husdjur när de dött, jag kanske borde ordna en begravning eller nåt.
Ja!!! fick värsta bra iden asså,, jag ordnar en begravning och så bjuder jag hem folk jag känner!! Alltså JASMIN!!! Jag menar, det är ju verkligen en sån där sak som vem som helst skulle kunna ordna, och jag är säker på att Jasmin kommer att gå, för hon är inte den typen som tackar nej till sin bäste kompis brorsas döda hoppande bönors begravning. hehe man är väl för smart alltså
Men nu ska jag ju få ett nytt djur. Vad vill jag ha...
Jag tror ja vill ha en vandrande pinne! De är så intressanta, påminner lite om mej själv faktiskt!!



Fast vad ska den heta? Jag kan göra en namnlista med förslag!!

Namn jag funderar på hittills:
Jasmin
Lars
Lucifer

Om ni har några förslag så kan ni ju skriva!!

/larsen



Kalle och chokladfabriken

Jag har nyss sett på en av mina favoritfilmer!!
Visste ni att jag har samma efternamn som den store Johnny Depp??Johnny Depp och Lars Depp. Är det nån som vet hur gammal snubben är? Det kan ju hända att han typ är min syssling eller farfar eller så... Jag ska fråga mamma!!! One sec please...

OK, kanske inte. På pappas sida har vi hans syster Ingbritt (blääääää), mina två kusiner Per och Kalle, deras farsa, farfar Karl Depp (som är väldigt gammal och död), farmor Ruth (hon lever faktiskt. Fast hon är typ 85 så hon dör också snart får man väl hoppas), och sen har vi gammelfarfar, hans farsa, och gammelgammelgammelfarfar osv. Fast ingen som hette Johnny. Om jag nånsin får en son ska han heta Johnny.



vilken heting som finns med i min släkt... nånstans... kanske

Asså Johnny Depp är fett cool. Speciellt i Kalle och chokladfabriken. Jag har haft honom som förebild ungefär sen jag föddes. Jag älskar speciellt hans frisyr i filmen. Jag har försökt att spara mitt hår till samma längd, men alla frisörer klipper bara av det. Jag hatar frisörer (lägger till på hatlistan)

      nice haircut.....

Kalle och chokladfabriken är en film för dig som gillar bra filmer och Jhonny Depp.  Asså finns ingen bättre film!! Ska kort berätta handlingen:
Kalle är en fattig pojk som får följa med Willy Wonka in i hans fabrik som tillverkar choklad.

Vad mer behöver en film? Har du inte sett denna underbara film, så gå och gör det NU.




      Se den och ni kommer inte att bli besvikna!!






/en äkta DEPP


sur, surare, far

När pappa kom hem idag blev han allt annat än glad...

far:
- Nämen Lars, du kan ju inte SKOLKA från skolan när du får minsta lilla problem!!!!!!!!!!!!!

jag:
- Men det var inte mitt fel att bussen körde iväg utan mig!!! De borde ha väntat ju, far.

far:
- Men du är ju en DEPP, Lars!!! och en DEPP ger aldrig upp!! Du skulle sprungtit ikapp bussjäveln och slagit ner gubbjäveln som satt och körde!!

jag:
- Men hur skulle det hjälpt mig?

far:
Vem bryr sig? slå ner de där jävla bussgubbsjävlarna som sitter på sitt arsle hela dagen istället för att arbeta på riktigt som en riktig man, som JAG!! Låsa in dem i burar, det är vad som borde göras...

jag gick ifrån far, han var på ganska dåligt humör. Jag tror det hände nåt med hans skalle igår när kylskåpet föll över honom, fast han var iof ganska cp redan innan kylskåps accidenten. Nu sitter han med en öl och har ockuperat TVn så jag får väl hitta på nåt annat.


....        Det finns inget att göra jue!!! J#vla cpvärld kan ingen spränga den... Vänta nu kommer mor hem...

.........
.......
.....
..


Vet ni??? Vi har fått en ny TV!!! Den ska vara i mitt rum också. HA! Nu kan jag sitta hela dagarna instängd i mitt rum och växla mella att vara inne och skriva på min älskade laptop, Läsa Kalle Anka och att kolla på underbara FILMRULLAR!!! Hahaaaaa, så underbart!!! Denna helg kommer nog bli en av livets bästa!!!! Jag må hata mkt, men detta är bara för bra för att vara sant! 

                        vår nya TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jahopp, detta var väl allt för denna gång... 

/larsen




När livet känns surt.....

...då blir inget rätt!:(

Jag började tidigt i morse eller rättare sagt skullejag börjat för 42min(ändras under skrivandets gång, ifs)
      Jag skulle ta en tidig buss, hemma innan jag gick iväg satte jag på TV.n, något jag inte skulle ha gjort!!
det var ju ett fett skojigt program som jag fastna helt för, jag berätter inte vilket då kommer ni reta mig!

När programet var slut var det ändast 3 minuter kvar tills min buss skulle avgå, första tanken var - hm jag klarar det aldrig:( men så kom jag på jag är en DEPP en LARS DEPP! jag klarar allt!  när jag kommit på detta var det 1 minut kvar så jag grabbade tag i skolväskan och kutade i 10 meter det var allt jag orkade, sen gick jag å när jag kom över kullen såg jag bussen åka iväg utan mig i den det var väl därför busschaufförn såg ¨å glad ut, vi har en speciel connection (inte att vi gillar varann)

Så jag gick hem igen kom precis innanför dörren!

jag tänker inte gå till skolan idag j¤vla buss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

go natt eller hahah ni är ju i skolan, och jag är hemma detta tycker inte jag ska gillas som skolk jag missa ju bussen!!!!!!!!!!!!#¤¤&¤%½

BOOM BOOM KRASCH

När jag satt hemma i soffan och kollade på extreme home makeover väcktes jag ur TVns värld av ett högljutt
BOOM BOOM KRASCH inifrån köket...

jag tänkte att det kanske var extreme home makeover som kommit hit för att göra om vår lägenhet lite, men tanken slogs bort när jag hörde fars gnälliga stämma. Jag sprang in i köket för att kolla vad som stod på och såg att vårat KYLSKÅP hade vält över min pappa!!! Inte nog med det, min båt i trä som jag gjort på slöjden i trean hade trillat ner från våran hylla och brustit I TUSEN BITAR!!!!
jag kände hur en klump i halsen växte sig allt större och större och jag ansträngde mig för att hålla tillbaka tårarna. Just då ringer det på dörren... Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, jag var i chocktillstånd. Det var en fin båt, de ska ni veta! Jag stod iaf och stirrade. Den som det nu var som ringt på dörren hade visst gått in av sig själv för plötsligt hörde jag en välbekant stämma:
- Nämen Oj, hur är det med dig?

Det var Jasmin!!!!!!! ville inte att hon skulle tro att jag är mesig, så jag försökte att blinka bort tårarna och svarade med en nickning.

- Andas bara djupt, det kommer bli bra, fortsatte hon

Jag fortsatte att andas. Hur man nu skulle kunna glömma det.

Jasmin:
- Kom nu Lars och hjälp mig att få upp den

Jag:
...  (?)

Det var då det slog mig att Jasmin inte alls pratade med mig, utan hon pratade med far!!!! Jag hade visst glömt bort honom för ett tag. Så jag harklade mig och vi lyfte upp kylskåpet.

Typiskt far, han ska alltid förstöra allting för mig!!!!!!!! Både min båt och så gör han bort mig inför Jasmin. dels genom att klanta till det rejält för sig själv, men så fick han mig att tro att det var mig Jasmin pratade med!! Lägger till far på hatlistan. Fast han var visst redan där, för han är ett fetto. Nu är hela min dag förstörd.





far förstörde min båt...


... och min dag!!!!!!!!





/Lars

efter en natts...

kvidande känns livet rätt trött å tråkigt just nu. jag har legat hela natten i sängen å kvidat likt en gris!

Ni läste väl igår vad som hände med locktången, min fina rumphalva osv....
      idag blire nog inte nån förbättring, jag ska till min psykologtant, som visar sig vara Jasmins kusse!!! Så nu kan jag ju inte skrika åt henne för då kommer Jasmin nog aldrig att gilla mig:(  men som min mormor en gång en dag på en kväll sa till mig, - bry dig inte om nån annan än dig själv för du är du och det är så, så är det, det så är! visa ord för vissa, kanske gamla tanter men för ungkarlar som jag, äh då vet ja fanken om det funkar, jag tror jag ska blåsa en stor bubbla meed tuggummin å gömma mig i den --lars depp bubbeltrubbel(i) boll mannen!!!!!!!!!!jäjä

hehe

OMG 2

Fast vänta shit, nu kan ju Jasmin läsa det där förra inlägget!!!!!!! Oh My God, hon får inte få reda på det. Måste hitta på nåt nu. hmmmmmmmmm.. okej, jag har det!!

Alltså Jasmin, om du läser det här nu så vill jag bara att du ska veta att det där förra inlägget,, asså ,, det var inte till dig, det var till hon Jasmin i Aladin.

det är henne jag, hm,  älskar eheehh...

Och alla andra romantiska inlägg har varit till henne också...

/lars

OMG

Alltså, ni kommer aldrig tro det men Jasmin skrev nyss några kommentarer på mitt förra inlägg.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det betyder att hon sett det där om att min högra skinka blev tatuerad med en locktång! Och att det var hennes locktång!! Och att jag tyckte det var nice för att då har min skinka nåt som tillhör Jasmin!!!
Hoppas hon inte har listat ut att jag gillar henne och allt det där...  För, jag menar... alltså det skulle ju vara sååååååå pinsamt!! Fast jag borde ju inte skämmas, det är väl inget fel med att älska?? Jag är en Depp och jag står för den jag är.
Jag älskar Jasmin. Jag älskar Jasmin över allt i världen. Över min förra guldfisk (fast honom/henne gillade jag aldrig riktigt) över kapsyler, över soptunnor, över GUD, över mig själv... Jag älskar Jasmin.

/lars

G'o natt... ...mobydick inte

Men asså vet ni vad som hände mig nyss eller?? Nähä då får jag förklara då!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jasmin hade varit här hos oss (!) med Jonita och gjort lite läxor, men sen gick hon bort. (asså hon dog inte, hon gick hem jue) och jag tänkte att om Jasmin är borta finns ju ingen anledning att vara uppe, så jag gick och lade mig på min bekväma säng, vad jag trodde!!!!
Men icke sa Nicke, den var ICKE bekväm, för där låg en LOCKTÅNG!!!!!!!!!! SOM VAR PÅ OCH HET!!!!!!
Nu har jag ett brännmärke på mig på min högra skinka, och ironiskt nog är min högra skinka den som ser bäst ut!!! (vaddå, står aldrig ni och jämför era skinkhalvor i spegeln eller?) Så nu kommer jag skämmas i duschen imorgon. Jag är egentligen ganska nöjd med min kropp, men nu är den förstörd för all framtid!!!!!!!!

här en rumpa utan locktångmärken. Önskar den var min...


Så vad finns att göra kvällen då man mist sin fina rumpa? Jag tror att jag tar en kopp te!! Jasminte, rättare sagt.


/larsen








Men vänta lite nu, det kanske var Jasmins locktång? Jo - det måste det vara, för Jonita har ju ingen!!! Och inte mamma heller... Fan va nice, min skinka är tatuerad med an av Jasmins ägodelar! Nu vet alla att min rumpa hör till Jasmin!!!!



Ahantastad!!!

jag har blivit antastad....................
......................................av en tant på ICA av alla ställen!

jag ska berätta allt för er: Jag gick (chocker) till iCA för att köpa lite bananchips(chocker 2) för jag behöver det när jag ska kolla på film ikväll (chocker3).  jag tar sisådär 1 kg godis, lite snält men det var allt de hade kvar!! när jag går till kassan som är proppad med folk det är en lång kööö, full med alla sorters människor, punkare, läskiga tanter, tjocka tanter, fulla gubbar, gravida kvinnor med mera..och så jag.

Jag ställer mig längst bak, jag känner något nudda min bak för en sekund eller nåt det är en tant med vit hår--så j#vla fult!!!!!!!! och äckligt och hemskt, jag vänder mig om för att konfrontera den gamla kärringen.. men hon hör tydligen inget.   
     Så jag lämnar tillbaks bananchipsen (eller slänger de rakt på golvet) å sticker sedsan där ifrån, jag ska aldrig mer gå till ICA!!!!!!!


Oj måste sticka mamma säger att jag måste dra till ICA å handla mjölk!!!   tjao för Lars denna gång!!!!

Sexy mama

!


För alla er som har kanal 3, kolla hit din skit!

..Fööööööööör att idag visar de Miss Secret Agent............................................................2
................de visade den första igår!

Det är faktiskt väldigt skööna filmer om jag får mitt ord sagt, liksom om en tjej som faktiskt inte e som en tjej men måste bli en tjej å beter sig ändå som en kille och så är det nåt om Miss united states och om nån badguy.
Det är ettan men mycket av tvåan handlar om samma sak fast endå inte, hon är liite mer tjejigare, faktiskt!

fast iaf den går idag kl 21.00 på kanal 3!

see den är mitt tips!

faktiskt!

Ettan                 Å tvÅan

Platt, plattare, mesigast!

Och nej!-- jag pratar inte om en pedofil som misshandlats av ett gäng ungar som är trötta i arslet,, utan jag pratar om mig själv!!!

För det 1.a : Franz, han fortsätter att sätta sig på mig. Som tur är ska han åka hem idag. Men jag måste typ skaffa en bollpump å pumpa upp mig, så att jag inte är lika platt som vårulleplattor (pannkaka var det igår).  eller så skaffar jag lite anabola,, skämtar bara;) Och sen e de det med Franz att han käkar allt han e som en gett, fast tjockare. han käkar upp allt i förrådet så när jag vill ha nåt är det tomt som en kameltå!
 Och så har jag varit så smart att berätta för Franz om min blogg ,så han kommer kunna se allt det här jag skriver nu--sorry me!):

För det 2.a : Jasmin kommer säkert hata mig i resten av mitt liv! Efter det jag gjorde med hennes psy...kusin. Men jag kan absolut inte förlåta den där tanten!!! men jag kan iof säga att det bara var nån som liknade mig, hmm smart man e asså!!:) Men jag är en sådan mes, så jag kommer inte våga ringa jasmin! blaj, blaj


Ja, jag lever....men inte länge till....

.....om Franz ska fortsätta att sätta sig på mig all tha time! ni vet att jag berätta om att han är liite överviktig, så varje gång han ska sätta sig ner på en stol, fåtölj eller i soffan( vilket blir gaanska ofta!)   så ser han inte mig pga av hans stora mage,,, hmrf det börjar bli riktigt störande, jag liknar ju en pannkaka nu jue!! ! jaja pannkakor e gött men inte såå gott!

Så ni kanske undrar hur min omstart med min psykolog gick? wonder noo more--det gick som det gick för Göran Persson i senaste valet, alltså dåligt!!

Jag hade bestämt innan att jag skulle va tyst tystare tystast(snygg komperation va?) men mötet tog en häftig sväng,, när jag kom in såg jag att hon fortfarande hade kvar sin gräsliga vita stol, like i'm gonna sit on that!!
   Men hon bad mig att göra det, jag bah -naj!
Å det var bara början, vi skrek å skrek!!  men plötsligt, inkommandes genom dörren faktiskt så kommer Jasmin!!
Psykolo
gen är tydligen Jasmins kusse!!!!!!!!!!!!!!ahhhhhhhhhhh jag e så död!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jasmin undra såklart vad vi höll på med , sådär som vi stod å gormade mot varann, ja det är klart mitt liv e snart slut så det e väl bara bra om Franz gör mig till pannkaka eller Larsmos eller aska i en urna i bokhyllan


Kommentera mera!!ha

Ånej - Franz har kommit!!!!!!!!!

Japp ni hörde rätt, min pissjobbiga kusin har kommit till stan!! Han har redan ockuperat TVn. Så här var det:
Jag satt och kollade på one tree hill efter en jobbig dag i skolan och smuttade på en kopp te. Plötsligt ringer det på dörren och vem kan det vara? Jo - kan ni tänka er, det var Franz och hans morsa, alltså min moster!!!!!! De ska tydligen stanna hela helgen, vilket jag inte förstår efter som alla i min famlij hatar Franz och Mia (Mia = mammas syster). Eller jag gör i alla fall det, och jag är ganska säker på att Jonita gör det med, för hon ska sova över hos JASMIN både fredag och lördag. Detta är ödets ironi. Min syster får tillbringa helgen tillsammans med den unga kvinnan jag älskar, medan jag är fast här hemma med en liten snorunge som retas med mig för att jag läser Kalle Anka. Jag ska hämnas gud när jag kommer till helvetet. Hur som helst, nu sitter alltså Franz i familjens soffa och smaskar på mammas kolakakor hon bakade.
Franz är väldigt överviktig. Ingen annan får ens plats i soffan. Han är tio år och väger ungefär 70 kilo!!!! Den lilla skitungen. Han sa också till mig att one tree hill är ett TV program för fjolliga tjejer och bögar. Jag tänker rymma hemifrån. Men vart ska jag??       jag vet, till JASMIN!!!!!! Ja, jag rymmer till Jasmin!! Ikväll när ingen märker packar jag en ryggsäck med mina käraste ägodelar (laptopen, min pyjamas och ett par KA-tidningar) och sen smyger jag ut i natten. Gud vad jag LÄNGTAR!! Tillbringa natten med Jasmin... och min syrra och Ruth... (oj menade inte så)

jaja här en liten dikt:

Vi kan sitta uppe och mysa hela natten och prata om våra liv
och sen i gryningen går vi upp på kungsberget, endast iförda pyjamas, och ser på soluppgången tillsammans
sedan lägger vi oss på en filt och har ÖGONKONTAKT
sedan somnar vi tätt intill varandra och drömmer om varandra...

mini poesi by Lars Depp (ab)


 här är utsikten från kungsberget (en lyftkran + delar av Vänern). Någonstans där på gräset kommer jag och Jasmin antagligen ligga och sova klockan 08:00 - 12:30 imorgon. För de som vill komma och kolla alltså



Detta ska bli en bra helg. Bara jag får tillbringa den tillsammans med Jasmin... och utan Franz...



/lars



AAAhahaha

vet ni?

.....jag slipper typ 5 lektioner idag!!! för att jag ska gå till min psykopsykopatpsykolog!!vi ska börja om på nytt, jag ska berätta om allla mina problem, om hur det e att ha ett efternamn som Depp som gör att alla tjejer springer efter en och det det där om att jag "e" sexgalning"" jag tror nog att det är det ända vi ska snacka om----tror den kärringen! jag ska sitta där tyst som ett grässtrå, eller så ska jag skrika igen, hmm vad blir roligast?, äsch vi får väl se hur det blir. 

men men mer som händer då i sagan om Lars depp(-livet), jo få se ...idag är det fredag, vänta skrev jag just fredag!? SHIT! då ska ju min jobbiga kusin Franz komma!!#%¤&¤* uck......
Franz, Franz, Franz, han e den mest jobbiga unge du kan föreställa dig, med rött hår å fräknar, han e med på hatlistan!

Kära fans jag hoppas att jag denna helg överlever, det märker ni väl om det blir nå nya inlägg eller ej ,, ciao måste dra till psykologtanten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te - en av mina favoritdrycker

Hmm... har lite tråkigt här hemma, ingen aning om vad jag ska göra. Jag borde göra läxorna, men det orkar jag inte. Sen kanske man borde duscha (har inte gjort sen i torsdags) men det är så kallt! Vintern har ju liksom snart kommit, och vi har inte ens på värme i vårt hus!!!!!! Så därför vill jag ju inte blöta ner mig. Jag tror jag värmer en kopp te...

smaskigt


Visste ni att te är en av de få drycker jag faktiskt gillar? Det känns så härligt att sitta och smutta så det låter och irriterar folk. Iof inte kul när andra gör det - men det är ju mig det handlar om!! och jag bryr mig inte särsklit mycket om andra. Faktiskt bryr jag mig inte alls. Eller jo, om Jasmin bryr jag mig om. För hon är så... hon är så... asså shit, vet inte vad jag ska skriva. Jasmin är Jasmin. Hon är så otroligt...   hmm finns inget ord som beskriver tillräckligt bra. Men jag älskar henne över allt annat på jorden (hatar iof allt annat). Jag gör allt för henne. För att göra henne lycklig. Jag ger upp allt för henne. Ber hon mig att springa ett varv runt jorden springer jag. Ber hon mig att sluta prenumerera på KA (Kalle Anka) slutar jag. Ber hon mig att ha på mig vit kostym har jag det på mig. Jag går genom eld och vatten för henne...   juste te...

Te är faktiskt bra för hälsan. Tror jag. Eller Ingbritt har sagt det till mig. Fast hon har också sagt att jag kommer få fyrkantiga ögon om jag fortsätter att sitta så mycket framför min laptop och att min guldfick dog för att det luktar för mycket Lars i mitt rum OCH så har hon sagt till mig att hon en gång i tiden varit gift med Johnny Depp och att det är därifrån vårat släktnamn kommer. Men hallå - det kan ju inte stämma!!!! Hon är ju liksom min faster och hon fick ju namnet av far sin!! Ha - där trodde hon nästan att hon lurade mig, men inte nej, jag är alltför smart för henne. Ingbritt borde skämmas. Ooops nu kom vi ifrån ämnet igen... Äh nu orkar jag inte skriva mer, sätter på nån film och lägger mig och dåsar lite...


/you know who


ZZZzzzzzZzzzzzzZzZzzz



magen surar nooo more...

Jag har nu, för ca 10 minuter avslutat en mycket mycket stor portion mat Och jag känner mig proppfull för ett helt år!!!
Anledmimgar till att det blev så mycket mat:
1. Tallriken var jättestor, eller gjord för en jätte!
2. Jag var ju hungrig
3. jag tog ett stort glass dricka å till det behöver man ju mycket mat
4. Maten såg faktiskt god ut
5. jag åt ingen middag igår(bara bananchips) för jag var arg på min psykolog!
6. Ingen, ingen mat var vit, inte ens en enda sås!jippi
7. Maten luktade gott
8. Jag hade förlorat ett vad så att jag blev tvungen att fylla hela tallriken
9. en matkärring sa att jag måste äta var enda droppe krubb
10. Jag, Lars Depp, är en finsmakare:)

Nu känner jag mig nästan lika illamående som jag gör varje gång jag ser något vitt. Det blir väl att ta det lugnt ikväll ibland måste man ju göra det också, jag tycker att jag gör det alldeles för sällan, liksom bara ligga i soffan 5 tim/dag prff mer soffliggande Tack!!!!!!

Jag kommer aldrig mer att äta!!!---eh idag!!!!


///Lars D

juste......

......jag glömde en grej,, även om jag nu inte var hos psykopsykologen nå länge så hann jag se att hon inte har nån godisskål eller några roliga leksaker!!!hoppas man får ta med eget!

Det ända bra var förresten att hon hade samma efternamn som Jasmin,, haha tänk om det skulle va Jasmin kusse haha Säkert! hihihaha man e för rolig!!:)

Fortsättning.......

Jag han ju skriva lite iaf om mitt "trevliga" besök hos hjärndödaren. Men ska berätta lite mer ; efter att hon ficka damp å skrek att jag skulle ut! - man ba: kom på nåt bättre!!!!

Jaja, då gjorde jag det, jag vände på klacken å gick (jag har inte klackskor) ,,,(faktiskt)....ehhhhhhhhhh  när jag stod å väntade på hissen, palla ta trappan liksom det var ju en våning upp, då kom hon bönandes till mig
:  - Lars jag ursäktar mig, men det fanns en anlednng till att jag skrek.
jag: ??
hon: jaa, eh så.....
jag: ???
hon: Jag menar att du gjorde det inte lätt för mig.
jag: ????
hon: så jag tänker boka upp en ny tid till dig då vi nog är mer vänliga mot varann. hihi då ses vi snart igen Lars, trevligt att träffas!
jag: ??????

Sen gick, eller åkte, jag därifrån. Fast innan jag kom hem hittade jag turligt nog en tjuga som jag köpte bananchips för fast jag tog för mycket först,, så jag gick till frysdisken å plocka diskret ur ca 1 tredjedel av chipsen , så att pengarna skulle räcka jue:)

Sedan kollade jag på "Top model" ett rätt så schysst program, jag funderar på att söka , man har ju liksom sina ""snygg poser""

---Lars Depp, Americas next Top Model!!!
                       


PSYKO, watch out!

Som jag faktiskt skrev tidigare idag så blev ju jag tvungen att gå till en så kallad hjärnskrynklare:S scaary

       När jag gick in i den kliniskt vit rena lokalen höll jag på att spy, eller näe jag gjorde det , spydde alltså!
Sen fick jag gå in i ett rum där min psykolog var HON sa åt mig att jag skulle sätta mig i den vita stolen man bah dahh ye right!! så jag vägrade! HON: sätt dig ner moi: Nee  - jo så kan vi snacka  - NEJ jag vill inte!!  -du behöver inte höja rösten!  -men vaddå du gör ju det!!!! - sätt dig ner bara!!! - NEEEJ!!!!!!!!!!!!  - MEN hhm varför inte?! - Den e vit satkärring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - lars! ut ut ut!!!!!jag tror jag dör!!!!


måste visst gå från datan min psykosyrra vill ha den

Aj, aj, aj Whoopsi!

Som ni vet köpte jue jag kondomer igår(jag trodde att det var tuggummi, jag är ingen såndär sexgalen tonåring!)
 men men försök att övertala min mamma det!!

För igår kväll nämligen så råkade morsan hitta alla dessa kondomer jag smidigt gömt i ugnen! attans liksom,,först trodde hon det var farsan men han sa att han är steril(sorry dad) så han behöver inga kondomer!! Och Jonita hon väntar tills hon gifter sig då återstod bara jag! Mamma lyckades klura ut att det var jag som köpt dem så nu tvingar hon mig att gå till en psykolog för att bota min hysteri av sex,, som jag tydligen har som egentligen är hysteri i tuggummin!!!

Mitt liv är så här ,,fullt med missöden, missförstånd osv osv...ni skulle bli för trötta om jag skrev nåt av det på bloggen  har iof just gjort det!

Hoppas att psykologen är nice i alla fall, att den bjuder på godis, inte tuggummin, har nån rolig leksak!:)


Allt jag vill ha är ju tuggummi!!!!!!!!

För ett tag sen kände jag hur hungern dräääääääääpte till och jag lämnades med inget annat val än att grabba farsans kreditkort och dra ner till närmsta affär!!!!! Kollade lite runtom mig och så upptäckte jag TUGGUMMI!!! Wheee-jag älskar ju tuggummi:D De hade också i olika smaker, t ex jordgubb, tropisk et c.
tog iaf en näve av tuggummiförpackningarna + lite banana chips och drog vidare till kassan. drog sedan kortet och slog in koden (1112 lätt som en plätt!!!)
När jag kommit ut ur butiken öppnade jag ett tuggummipaket och stoppade det rosa gummit i munnen. Problemet var bara att det... Smakade för mycket gummi. Det var inte sådär tuggvänligt utan var mer ... plastigt på nåt vis. Jag började undra om det kanske var lite för gammalt och tittade på omslaget för att se om det möjligtvis hade gått ut så att jag skulle kunna springa in i butiken och klaga (jag gillar att klaga). Men nehepp minsann, inte förrän 2012 skulle det gå ut!!! Sedan spottade jag ut tuggummit och tog en lite mer noggran titt på det, det var då som jag upptäckte att...


...DET VAR EN KONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





BLÄÄÄÄÄÄÄ


Men alltså hur skulle jag kunna veta att det var kondomer som jag köpte? Det kunde ju stått nån varning, typ OBS EJ TUGGUMMI men det gjorde det minsann INTE. Förpackningarna såg ung ut såhär:



Och vem som helst kan ju ta det för tuggummi, eller hur? Jvla affärsmen, de hade säkert detta i baktanke, att folk skulle gå och tro att att det var tuggummi de köpte och sen så kommer de fram efter nån minut att NEEEEEEEEJ det är inte tuggummi, det är KONDOMER som du nyss spänderat 250 spänn på. Som dessutom är farsans. Detta suger. Jag ska skicka ett brev till JO + att jag skall stämma Ica, för detta är högst oacceptabelt.

/Lars


ZZznark zzZzz

Så känner jag mig idag!

Efter en åter lugn söndag bstående av  att ligga i soffan å kolla på film, komma på att man inte har nå godis, åka till lidl å köpa lite, å sen bli pank!

Jag började skolan klockan 8.00 idag,, men det var liksom en film jag blev tvungen att se som började 21.05 stod det i TV tidningen men den började inte förrens 21.08.. hmrf.... Det var "Helens små underverk" Den var riktigt bra å jag fick anstränga mig med några skratt den får ¤¤¤ av ¤¤¤¤¤ om man säjer så!
Handling: Helen är en snygging som är framgångsrik, hon jobbar på en modellagentur dockinte som modell, vilket förvånade mig. Hon har 2 systrar de blir 3 tilsammans. En (den roligaste) dör,, så Ellen måste slänga sitt liv till satan och ta hand om brosans (den som dog) barn. Barnen består av en snygg tånoring(kan ses i heroes) en tönting mellanålders barn och en liten skitful unge tjej. Len får då flytta med kidzen till slummen å de får gå i en sekt-skola. det går bra. Sen går det dåligt. Sen e de massa gråt å allt blir bra igen!! fast föräldrarna till bebisarna återuppstår inte,,kan va bra att veta!:)
             Denna film är riktigt bra!!SEE DEN VILL JAG BA PÅPEKA!

Aja den slutade väldigt VÄLDIGT sent så jag är Balloo trött just nu, sen, idag,imorrn!

//ni vet vem!

en depp-ig lördagsdikt

En lördagskväll, står jag och mot stjärnorna siktar.
Samtidigt som jag till dej diktar<3

mini-poesi by Larsdepp (ab)
(klart!)

Så - nu över till vanliga världen...

Asså idag har det varit en sån där tråkig 'grå dag... Inget har typ hänt, mer än att jag funderat på hur värdelöst mitt liv är !!!!!!!!! :(    (sur min) Så jag satt alltså och tänkte: Vad ska jag göra med mitt liv? Allt är liksom bara så svart, eller vitt, för att jag avskyr vitt!!!!!!!! Men ja vet, jag gör en lista på saker som jag vill ha här i livet, och sen ser jag till att få dem!!!


JAG VILL HA:

1) JASMIN

2) ... eh kanske lite godis... och en bra FILM.

Fanken

Just när man trodde att man skulle få slippa röra en tå denna kväll släpper mamma bomben (EJ FJÄRT)
----jag ska ju till LARSsons å ge deras raggarråttor käk! raggarråttor= de låter å visslar hela tiden iaf när jag kommer.Man e ju het men skryter ej gör jag!

får väl ta arslet i vagnen å göra derå, hmm hmm hmm
OBS VEGGON don't look -->här e väl en sööt råtta?
                                            (eller de kanske va den första bilden de inte vill se)

Denna vecka, check!

Ännu en vecka kan man nu checka av på listan (jag håller en såndär lista med hur många veckor det är kvar till jul!)

          Veckan har varit fylld med drama, tråk, sp´änning & humor ,,vet ni vad jag tänker på nu??
---trodde inte de era nördar,, eller fjollor eller coolingar eller vad ni nu vill bli kallade
                    IaF så tänker jag på FILMER då jue!!!!!!
Mitt liv ni vet!!Filmer!! det är ju ett stort intresse jag diggar å har.

På onsdagarna är jag alltid fylld av spänning för då kommer DN:s TV tidning från torsdag-onsdag,, (asså jag läser inte nyheterna, det är för töntar) då kan jag kolla igenom vilka gryma filmer helgen har   att bjuda på,,,men men men så kommer dessa gånger då helgen inte bjuder på nåt!! inte NÅT!! 
                    antingen har man settfilmen innan eller så låter den bara sugig.....hmrf

SÅ   jag (eh Lars allså) har bestämt moi för att kolla på en Film!"som jag har i filmhyllan ((m) 6x6) 

Ni kanske undrar vilken jag valt??dudadadadadamm-----Jag har valt att se 8 mile en riktigt coool film för cooolingar   Perfekt! men eftersom jag ska försöka mig på en artist karriär kan de ju va bra!

DEt e va jag ska göra hoppas allt e soft med er annars     

skriver väl imorrn!

//LARSEN
                    


lite lite bajs å lite lite kiss chips å coca cola

Ånnu en hit av Bitchattack!!!!!!! Det var en av medlemmarna som skrev låttext och musik, han hette nått på B och K, jag vet inte riktigt... Hursomhelst, tycker ni inte att musik är harmoniskt? Det är en vacker poesi, och man vill bara drunkna i musiken... ungefär som i Jasmins ögon fast inte lika mysigt. Jag tänkte skriva lite låttexter här!!!

  

Lite lite bajs och lite lite kiss chips och coca cola

lite lite bajs och lite lite kiss chips och coca cola ( X hur många ggr man vill!!!!!)

av en viss Bitchattackmedlem



Stopp sluta nej jag vill inte lägg av

om du inte vill
så får du säga till (om du inte vill - så säg till)
om du inte vill
så får du säga till (om du inte vill så säg till)
de fem nödorden ääääääär

(refr)
stopp sluta nej
jag vill inte, lägg av
stopp sluta neeeej
jag vill inte, lägg av
stopp sluta nej!!!
jag vill inte!!! Lägg av!!!!!
stopp sluta neej
jag vill inte, lägg av

hamnar du i nöd
så skydda från din död (om du hamnar nöd - skydda död)
hamnar du i nöööööööd
så skydda från din död (om du hamnar nöd - skydda död)
de fem nödorden äääääääääär

(refr)

av: Bitchattack




Gammelmorfar

en gång hitta jag en gammal tröja
den låg i min gammelmorfars blöja
i den låg det lite lite bajs bajs
det tyckte vi var jättemycket nice price

(refr)
gammelmorfar han är bäng
ligger alltid i sin säng
gammelmorfar han är ful
men han är ju rätt så kul
gammelmorfar gick till stan
blev en huligan

en gång hitta jag en gammal strumpa
den låg i min gammelmorfars rumpa
i den låg det lite lite kiss kiss
därför gav vi honom lite smisk smisk

(refr)

en gång hitta jag en snusdosa
den låg i min gammelmorfars trosa
i den låg det lite lite knark knark
det tog vi och sålde på en marknad

gammelmorfar han är bäng
ligger alltid  i sin säng
gammelmorfar han är ful
men han är ju rätt så kul
gammelmorfar gick till stan blev en huligan
nu är denna sången slut
därför säger vi tut
TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Av: Gregers Gegga



                   






Ah - finns asså inga bättre låtar!!! Just nu är dessa mina absolut top 3 men de är tätt följda av bl a stopp nej sluta av Bitchattack m fl... har ni själva nåra tips på låtar så är det bara å tipsa på!!!!!!

/Lasse fnasse


mitt framtida bröllop

Nu sitter jag här i mitt rum
och önskar att jag kunde få vara din brud-gum    
<-- det rimmar!!

En vacker dag, när du insett att du älskar mej
kommer jag att fråga d
ej

Jasmin, kan vi inte gifta oss?
och du kommer svara Det är klart förståss!!

Och sen kommer vi göra det
(alltså gifta oss)
och du kommer vara het

Sedan lever vi lyckligt  i alla våra dar
vi kommer bli ett lyckligt brud-par!!!!!!!!!!


till Jasmin



jag vill vara din brudgum



du kommer vara het som en sol


poesi by Larsdepp (ab)


nya hatlistor...

Nu har skolan verkligen börjat komma igång på allvar... och tonvis med läxor medkommer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blä jag känner att jag måste skriva av lite av min ilska


just nu - min topp tre på hatobjekt:

HATOBJEKT:


LÄXOR för att de är jobbiga, irriterande, tidsupptagande och onödiga

SKOLAN
för att den är jobbig, irriterande, tidsupptagande och onödig

ALLT VITT för att det är en hemsk färg



min hatlista på personer:

8. FREDRIK REINFELDT för att han inte har tagit bort skolan än

7. JONITA för att hon har snott min senaste KALLE ANKA tidning och vägrar lämna tillbaka den + att jag hatar henne för att
a) hon är bättre kompis med Jasmin än mig
b) Jasmin är bättre kompis med henne än mig
c) hon har ett större rum än mig

6.  MIG SJÄLV för att jag alltid gör bort mig framför Jasmin (och annars också för den delen)

5. MIN MAMMA för att... asså hon är bara så irriterande hela tiden!!!!!!!!!

4. MIN PAPPA för att han är fet

3. MIN GULDFISK för att han eller hon dog

2. GUD för att han förpestat min vardag med alla ovanstående hatobjekt.
Kan du inte visa lite respekt gubbe!!!! (amen)

men min mest hatade person i denna hatfyllda värld, som får allt annat verka som småpotatis ( a juste - småpotatis hatar jag också!!! glömde skriva..) är denna enda, jobbiga...      kärring...


1. FASTER INGBRITT       UUhuuuuuäääää vad jag hatar henne!! Har alltid gjort. Man kan ju tycka att jag borde visa familjen lite respekt, men det skall jag tala om för er, käre far och kära mor, att JAG HAR ANLEDNINGAR till att hata faster Ingbritt, och jag tänkte lista upp dem här!!!!!! (jag tror jag redan gjort ett par hatlistor me Ingbritt, men hellre en för mycket än en för lite!!! ) så alltså, JAG HATAR FASTER INGBRITT FÖR ATT:

a) Ingbritt hatar mig
b) hon har vitt hår
c) hon bor i Flen, som till och med är tråkigare än här i Åmål(om möjligt)
d) jag hatar hennes hund
e) hennes hund hatar mig
f) I lördags förolämpade hon min tårta ...
g)... inför Jasmin!!!! ....
h) hon har vita kläder på sig
i) hon ger mig alltid vita kläder i present, även fast hon vet att jag AVSKYR vitt.
j) hon heter Ingbritt

... jaa listan kan fortsättas ut i det oändliga men jag har inte tid just nu... jag har en bunt läxor som jag borde gjort för ett tag sen..


CIAO!!!

lasse-nasse



tårtbakning

Idag fyller farsan 50 år, och de skall vi fira med stort partaj ikväll.

Alla kommer vara där. Typ alla från hans jobb; hela hans släkt; INGBRITT ( fuckfuckfuckfuckfuckingfuck) , mina fula äckliga kussar (Per och Kalle) och alla andra; några från mammas släkt, inkluderat hennes syster som hon inte pratat med på två år eftersom hon råkade spilla ett glas vin på våran nya vita matta; Några nära vänner, bl a Ruth och JASMIN

far frågade mig om inte jag skulle vilja ta med mig nån kompis,, men men JAG HAR INGA KOMPISAR!!!!!!!!!!! I skolan är jag mest för mig själv och lyssnar på såna där bildböcker, eller spionerar på Jasmin, och utanför skolan är Jasmin, som jag älskar högst av allt här världen, den enda av mina kompisar. Och hon ska ju redan komma. Jag funderar på att haffa någon från gatan så att inte alla tror att jag är helt utan kompisar. Fast de vågar jag nog inte... Så jag får väl säga till far min att det nog är bäst om mina gangster-kompisar inte är med eftersom de troligtvis skulle riva lägenheten. Japp låter bra

grattis farsan nu blir du en gubbe!!!


Vi ska för övrigt baka tårta idag, jag kanske kan fråga Jasmin om hon vill komma över och hjälpa:)



// Larsen


Sköna fredag

Japp - nu har ännu en vecka gått i livets cirkel... så vad har hänt?? Njaao.. inge särskilt,, alltså har inte hunnit vara inne på min blogg sen förra helgen,, vi har haft så mycket läxor. Iof ligger jag bara hemma i sängen och deppar istället för läxor, och tänker på vad livet kunde varit om jag inte skämt ut mig så mkt framför Jasmin.

För en vecka sen när Jasmin var här på middag råkade jag spilla ut ett glas oboy över hennes nya vita blus. jag skäms fortfarande. Fast hon försökte lugna ner mig och sa att det inte var nån fara och att det var hennes fel att hon satt så nära osv. Jag är så klantig.

Men men det man gjort har man gjort och det kommer förbli gjort hur mkt man än ångrar sig, så det är lika bra att gå vidare. Det var bra sagt. Eller skrivet kanske det heter. jaja.
Är det nån som märkt att idol har börjat igen? Jag älskar programmet,, ända sen han Jens var med har jag suttit klistrad framför TVn varje idolkväll. Jag är faktiskt med i idol. Jag åkte in på en audition i Göteborg i våras och fick sjunga en sång,, jag valde en med Juanes, min favvoartist.




ahh är han inte för het...

Jag gick in till juryn och sjöng den här Gotas de agua dulce och klämde i riktigt hårt, för man måste ju satsa allt när man väl är därinne. Jag råkade tappa bort mig i texten och melodin lite, och jag kan inte spanska så bra men jag lyckades rädda situationen genom att hitta på en egen liten text. Efteråt sa de tack för att jag kommit och sa att dörren var bakom mig. Fast de glömde ge mig den där guldbiljetten, men de kommer säkert komma på när de visar min audition på TV att Juste, vi glömde ju ge Lars biljetten, och sen kommer de knacka på våran dörr och hämta mig.

Sen kommer jag bli en rockstjärna. Jag älskar faktiskt musik. Jag lyssnar mest på schlager och grupper som Bitchattack och Gregers Gegga, men min framtida karriär kommer nog vara lite blandat med  Rock + RNB. Och då kommer säkert Jasmin att gilla mig!!!! Man ser ju på alla videos på MTV hur lätt man kan få tjejer om man sjunger. Och Jasmins mamma, Ruth, sägar att hon älskar manliga sångare (hon går på en kör). Fast hon brukar också säga att de flesta manliga dirigenter eller sångare och allt-vad-det-nu-heter som är intressanta alltid visar sig vara bögar. Men jag kan ju gå med i en kör UTAN att vara bög, och alla brudar kommer falla som dominobrickor för mig!!! fan va smart jag är, jag må vara dålig i skolan, men på kärleksfronten är jag låååååååååångt före alla andra

//Lars da shit



RSS 2.0