Godermorgon!!

Idag när jag vaknade var det fett en sådan här "var-är-jag-och-hur-kom-jag-hit"-känsla. Ni vet inte vilken stor lättnad det är att få slippa Ingbritt. Nu är jag alltså hemma. hem, ljuva hem...          ...
Dock är inte allt så ljuvt::::
När jag åt frukost för några timmar sen så spillde jag filmjölk på min finaste skjorta!!!!!!!!! (den med grodorna på)
Mamma säger att hon skall tvätta den när hon kommer hem från sin vännina Ruth. Ruth kan ta sig. Hon ska alltid hålla på och sno morsan när jag behöver henne.

äcklig, vit, filmjölk. Gaaaah!!!

HATAR Ruth för att:
 a) hon är mammas kompis
 b) hon har en bulldog som heter Pelle
 c) JAG HETER PELLE I MELLANNAMN!!!!!!!!!
 d) hon klär sig ofta i vitt. Hon säger att det skapar kontraster med hennes mörka hy. (jag har inte den blekaste nys om vad kontraster betyder. säkert är det något fult)
 e) Hon har en ful, äcklig dotter som heter Jasmin. Jasmin råkar dessutom vara bästa kompis med min syrra
(de går i samma Gymnasium). Hur kunde du, Jonita? Det är säkert för att de börjar på samma bokstav (Jasmin vs Jonita - d you get it?). Eller också är det för att de är födda i samma stjärntecken, jungfrun. Fråga mig inte hur eller varför jag vet vad Jasmin har för stjärntecken, jag har inte ens träffat henne. Men jag kan slå mig i backen på att hon är en sådan där bitch med stora putande läppar, stort ass, och kortkort kjol. För det är alla brudar i Gymnasiet. iaf med mina ögon, för Jonita säger inte att det stämmer, och så säger hon att det finns jättemånga trevliga tjejer där ute. Vadå? försöker hon fixa ihop mig med någon eller? Urk - Jonita, om du läser detta - försök aldrig att fixa ihop mig med någon brud. jag trivs bättre singel. Jag är singel-Lars. Och det trivs jag med. Och förresten kan den där Jasmin också ta sig.


Jaja, de var väl allt för denna gång. Ha en bra dag, allihoopa ...  ...

A crush....

Japp det e sant jag har en crush!


Vill ni veta mer??

..asså det känns lite pinsamt...

....men ok jag kan vara modig,.....!
 
.....jag har en crush.....

...., på bananchips!!!!...
 
.....så jag har berättat det men inte för nån annan det vågar jag inte!

....de började när jag var i Nice där glassen för et mesta var vit,, jag gillar inte vitt så att ni vet,, ja så jag ville ju endå ha nåt snacks liksom och framför mig i en affär fann jag dem --bananchipsen! Å love them so much that my heart beats faster every time i,m whit them and when i,m not, my heart don,t beat at all.../poesi by Lars Depp (ab)

Äter det hela tiden kosta vad det vill! Köpte för sisådär 100kr igår och allt är uppkäkat det var nästan 2 kilon,,även om jag försöker så kan inga ord beskriva min bananachips crush. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag åkte till affären en dag och de inte finns där,,,suck

       Nej nu ska jag ju kolla på Saw å äta min älskling!teehee

----     finns även med yoghurt + choklad överdrag,,,som ekolgiska--

"all I really wan't is you"   "mmm i'm yours""

Borta bra (gäller iof inte hos Ingbritt) men hemma bäst!

Ja är ju hemma från Ingbritt och jag är fri till att göra vad jag vill!!! jipppiii

så vad händer?

...jo assså inget ja´g har typ blivit van med att någon ständigt kör med mig,, jag skäms..nee jag ska nog ta å titta på en skoj rulle typ som Saw.
ja det gör jag 

 fett rolig rulle, men Jonita blir liksom rädd för den, en komedifilm asså heehhe

Snart på hemväg!!

Vet ni, idag när jag vaknade möttes jag av en god nyhet! Nej - faster Ingbritt har inte fått en hjärtattack, men närpå lika bra, för vi ska åka hem idag!!! JIPPIE!!!!!!!!!!!!!
morsan och farsan säger att vi åker hem för att deras semester snart är slut. Men jag tror bara det är en dålig ursäkt för att slippa Ingbritt. Trots att pappa är syster med Ingbritt vill han åka ifrån henne. Fy skäms farsan! Jag skulle aldrig göra så med Jonita!! Eller jo, kanske, men hon skulle iallafall inte göra nåt sånt mot mej.

De säger att vi bara ska äta lunch här (torskgryta - vitt - usch) innan vi åker. så nu är det de time for packing!!

 saker att ta med:

   a) min finaste skjorta (den med grodorna på)
   b) godiset jag köpte igår
   c) kapsylerna jag hittade på strandet
   d) de gula solglasögonen jag köpte
   e) shortsen jag fick av Per

 saker att inte ta med:

   a) faster Ingbritts sockerfria mintpastiller hon gav till mej
   b) den vita duken faster Ingbritt gav till mej
   c) den vita slipsen och de vita kalsongerna faster Ingbritt gav till mig



Sen är det bara att leva ut sommaren till max!!!

Det är Flen-tråkigt

Tror ni att ni har varit med om något tråkigt? då har ni fel!!
      inget är tråkigare än att vara fast hos sin (enligt mig hatade) faster i FLEN! Där finns inget att göra eller jo kanske men inget jag tillåts göra ,, hon håller i mig lika hårt som hon håller i hennes bulldog Lars koppel---do you get it?!


Jag går upp på morgonen bara för att njuta av en delicious frukost bestående av bananyoghurt med kaviar på mörkt bröd,, min specialare,, men ni får pröva.    Fast nu tvingar hon mig att äta det hon gör iordnig klockan 6 på morgonen(!) då hon vaknar, som består av vitt (blaj) bröd med messmör på eller/och brieost!vitt,vitt,vitt! som om inte det var nog jao vad får man till--ett glas med vit mjölk!!den värsta drickan in the hole wide world..baaaahh

   Ni kanske undra liksom  - Lars varför gör du inget?

 Det ska jag säga er, det går inte att säga emot för hon hör så dåligt och mor min säger att hon steg upp så tidigt bara för att göra frukost till mig & då får jag skuldkänslor osv.


Det här är bara när jag ska äta frukost liksom,,,sen under resten av dagen måste jag slava & göra grejer som att måla hennes staket vitt! med mera


           Jaja nog om mitt dravel....hoppas jag får åka hem snart annars dör jag väl och likblek- är nåt jag inte vill bli!

kaviar & mörkt bröd är min melodi + gul bananyoghurt!  theehee


Hatlista 02

Tja alla. Det är Lars, som ni kanske vet.
Här i fasters lägenhet är ju allt så otroligt tråkigt, så därför tänker jag ta och skriva en ny hatlista!!

Hatar:

10. NÄR TOAPAPPRET ÄR SLUT. Här hos Ingbritt tar det alltid det (slut, alltså), och då får man ropa på hjälp.

9. TOAPAPPER, för att det är vitt. I alla fall såna där som faster Ingbritt använder från Lambi. Hemma har vi alltid rosa, som doftar så gott. De från Lambi doftar bara av mänskligt avfall.

8. TVAPPARATER. De frambringar bara olycka och är beroendeframkallande, till skillnad från min laptop, som är min bästa vän. Visserligen är den också beroendeframkallande, men jag älskar den av hela mitt hjärta (lägger till på BRA-listan)

7. VARM CHOKLAD. För de dumhuvuden som inte fattar varför jag hatar varm choklad informerar jag att det är:

 a) för att jag hatar mjölk
 b) för att mjölken hatar mig
 c) för att chokladen är varm och jag bränner mig på tungan och i halsen
 d) för det äckliga joxet som blir kvar i botten
 e) för att muggarna man dricker chokladen ur oftast är vita
 f) för att jag spillde en kopp varm choklad imorse på min finaste skjorta (den med grodorna på)

6. FASTER INGBRITTS LÄGENHET för att den är så otroligt liten och målad i ont-i-huvudet-färger och mönster som var moderna på typ 1700-talet då hon växte upp. Dessutom luktar hela lägenheten av hennes äckliga bulldog Lars.

5. BULLDOGEN LARS. Han biter mig alltid så långt upp han når. Jag har fått lite köttsår här och var som jag en gång fick åka bort till Katrineholm för att kolla. Igår var det. Fast nu mår jag ganska bra, men det gör nog inte Lars, eftersom jag sparkade honom på huvudet fyra gånger efter den händelsen. Han går omkring med en vit tratt nu (vit-usch!!). Det är rätt åt honom.

4. MINA KUSINER PER OCH KALLE för att de har allt jag vill ha. Ett manligt syskon (jag har bara Jonita), rika föräldrar, brunt hår, få sova i hallen ( själv har Ingbritt tilldelat mig tvättstugan att sova i)... Ja, ni fattar.

3. HÄNGMATTOR Läs min första lista för att få reda på varför. Fast jag tycker inte lika illa om dem nu som då.

2. ALLT SOM ÄR VITT, för att jag avskyr den färgen.

Och det som jag avskyr mest i denna hatfyllda värld:::::

1. FASTER INGBRITT. Om du undrar varför hon kniper förstaplatsen denna gång (vilket jag starkt tvivlar på att man behöver fundera över) kan du antingen kolla på mitt inlägg "Ånej-släktträff!!" eller så kan du läsa vidare:
Jag hatar faster Ingbritt för att:

a) hon är gammal
b) hon är min faster
c) hon har en vit, trebent bulldog
d) som hon har döpt efter mig
e) och som avskyr mig
f) hon har inget godis hos sig eftersom hon då får hål i sina äckliga guldtänder
g) hon tror fortfarande att det är okej att dra mig i kinden även fast jag är 21 år.
h) hon heter Ingbritt
i) hon tvingar mig att läsa hennes Kitty böcker...
j) ...även fast hon vet att jag bara läser serietidningar.
k) hon brukar beställa saker från TVshop

och den främsta anledningen...

l) hon har vitt hår!!!


Försenad Flenstur

Eftersom tröjan med grodorna på var förstörd fick vi vänta med att åka till Flen tills igår ( den skulle på kemtvätt förstår ni) Så vi kom alltså hit igår... Jag upptäckte att jag packat alla mina grejer i fel väska, den som inte togs med!!! Presis som när vi åkte till Nice!!! JA, fy sjutton alltså.... Nu har jag alltså en shoppingdag framför mig (NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!)
Inte nog med det: Den där hunden Lars når förvånansvärt långt upp när han ska bita. GAAAAAAAH!!

INTE GLAD LÄNGRE

Ni vet det där som jag skrev på förra inlägget; att jag var glad? Det stämmer inte längre. Inte det minsta. Nu är jag sur som en åsna. Eller nej, värre - som en vit åsna. Herregud, mitt liv är över. Nu skall jag förse er läsare med min förskräckliga upplevelse::::

Jag var nere vid Vänern med picknickkorg, rosa filt och hela röjet. Jag och Jonita hade ganska mysigt faktiskt. Vi åt grillad falukorv och färgade pastaskruvar till med ketchup. Allt var frid och fröjd. Långt där borta hördes fiskmåsarnas skratt och vattnet glittrade som tusen diamanter av solen osv. Jag satt och blickade ut över Sveriges största sjö och tänkte på om det är sant att Jultomten inte finns. Jag var så upptagen med att tänka att jag inte märkte...

... att en flock fiskmåsar som flög över mitt huvud...                                                                                 ...Hade valt mig till prickoffer...
                                                               ...För att skita på!!!
Inte nog med det; jag hade dessutom på mig mina gula byxor och min finaste skjorta ( den med grodorna på)

Dags för packningslista igen

Ikväll bär vi av mot Flen. Jag , Jonita, mamma och pappa. Jag tror nog ändå att det kan bli lite trevligt, ändå, trots allt. Jag vet att Flen är värsta hålan - men hallå? Det finns faktiskt en fin stran där som jag tänker ligga och pressa på. Jag kan sola min blåa rygg lite. Fast jag gillar faktiskt blå mer än röd tror jag. Vadsomhelst bara jag slipper vara vitblek!! Dessutom har mina fräknar börjat synas lite! Jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaad"!!! (faktiskt)

Packningslista för Flen:

  • Gula solglajjor
  • mobiltelefon (mammas gamla)
  • två paket tuggumin som inte är vita!!
  • Filmer ( Djungelboken, Lejonkungen 2 och Nalle Puh)
  • Dataspel ( The sims 2, Roller Coaster Tycon 3 och Nalle Puh)
  • Gosedjur ( Åsnan, Pelle och Nalle Puh)
  • Rosa lakan ( så jag slipper Ingbritts vita)

Nu är det bara att slappa! hoppas bara inte att Lars biter mig så långt upp han når :(


Ånej-släktträff!

Inte nog med mosters partaj, nu ska jag iväg till Flen och hälsa på min faster Ingbritt!!!

Anledningar till att jag hatar faster Ingbritt:

  • Hon har en trebent bulldog som hon köpte för att  hon tyckte synd om den. Han brukar alltid bita mig så långt upp han når
  • Bulldogen heter Lars!!!
  • Hon uttalar alltid mitt namn med lång, utdragen vokal så att det låter som Laa-aars som jag ju inte alls heter ju!
  • hon har alltid rosa läppstift som hon matchar med lika rosa kläder, halsband, skor, örhängen etc
  • Hon bor i Flen! Hajjar ni? FLEN! världens mest öde stad jöh. där bor hon. I Flen.

Främsta anledning till att hata faster Ingbritt:

  • Hon har torrt, VITT hår.


Asså, shit, förlåt

jaopp
det var ett tag sedan jag skrev visst..ehem....
 Men har ju liksom varit helt frälst här och inte sååå frälst hmm... imorrn är det hemresa iaf.

jao för det mesta har vi legat på beachen som består av stora stenar så min röv är helt blå!!
resten av mig är röd jag har bränt mig mycket, min näsa liknar Rudolfs..
        När vi först kom hit på lördagen för då ca 2 veckor sedan hade jag tydligen packat ner mina kläder i en väska vi inte skulle ha med hit, så det första jag fick göra var att bara gå med badbrallor och sedan (blää) shoppa nya och liksom jag fick pejya allt!!! å typ alla kläder här nere har vitt på sig!
  Och glassen då jo då finns det jordgubbe eller vanilj smak man bah tusan oxå gillar ju inte vitt å jordgubbar ,,men hittade en chokladglass faktiskt som jag råkade tappa på mina nya gula brallor,..

men annars har allt varit bra förutom att en fågel tog min gamla favvo keps f**k that bird sger jag bara

jajaj kommer hem snart iaf nu ska vi spela klädpoker, det brukar vara jag som får bli näck men men nån gång måste man väl ha tur!
,
juste min kamera tappa jag i havet när jag åkte båt:(

RSS 2.0