Båttur på Vänern

Hej igen!
tänkte bara berätta om ännu en förnedrande händelse som hände mig idag. Jag skulle, som ni kanske såg i förra inlägget, ta en båttur i Vänern. Och vad tror ni jag får se när jag kommer fram till familjen Depps båt? Jo - det ska jag säga er, motorjäveln var ju borta! Kvar fanns en lapp med Fars handstil:

Har sålt motorn för 100 flak öl. Var tvungen då du tog av spritkassan
/Fardepp

Blev ytterst förbannad av detta, men vad kunde jag göra? Jag ville ju på en båttur så jag tog tag i årorna och började ilsket ro.
När jag kommit ca 1 km ut upptäckte jag att far min visst hade druckit en jävla massa vin, såg en stor hög med tomma flaskor liggandes i ett hörn. Hittade även en vinkork på durken, fick använda hela min kroppstyrka för att få upp den (korken). Då hittade jag ännu en avskyvärd lapp, han hade plastat in den på korkens undersida:
Hej min son, som jag aldrig riktigt fattat tycke för.
Började renovera båten så jag borrade ett hål i durken. Började visst läcka in, så jag satte fast en kork.
"Glömde"  att berätta det för dig, hoppas det går bra då jag sålde flytvästen

Tittade ner på durken igen när jag läst färdigt lappen (tog ca 5 min att läsa, bara,) och såg att det hade börjat läcka in en himlans mycket med vatten. Vafalls?! Tittade på lappen igen och läste att han sålt flytvästen oxå (tog bara 2 min att läsa denna gång). Paniken började stiga inom mig, jag kände en klump i halsen.. är det så här jag (Lars Depp) skulle dö? Jag kan ju inte simma så utan flytväst är jag körd. Tur som var hittade jag ett par rosa badpuffar i andra hörnet, så skyndade mig att blåsa upp dem och precis när jag satt dem på mig skönk båten. sen simmade jag in mot land.
/en deppig lars

Catch Up

Hej alla trogna bloggläsare!
Förlåt för att jag (Lars Depp) inte har skrivit på länge. Här kommer en lista på vad jag har haft för mig de senaste åren:

1) Jag har tagit studenten
2) Min faster Ingbritt är (äntligen) död
3) Jag ärvde faster Ingbritts trebente bulldog Lars som jag försökt ta livet av men inte lyckats
4) Försökt ta livet av mig själv i Flen när de läste upp Ingbritts testamente. Klättrade upp på ett hustak för att hoppa, då kom folk med sina barn och satte sig och åt Picknick. Det såg gott ut, någon hade med sig kladdkaka, så jag gick ner för att smaka, men då kom polisen och tog mig istället. De skrev en artikel om mig faktiskt ;D Men tyvärr fick de min ålder fel så blev ledsen :((

http://ekuriren.se/nyheter/flen/1.1502211-mannen-pa-taket-i-flen-omhandertagen

5) Försökt blåsa bort alla VITA moln på himlen med en jätte Carola-fläckt jag köpt på blocket för far Depps spritpengar.
6) Gått efter (ej stalkat) Jasmin flera veckor i rad. (Har absolut inte kollat efter mönster eller rutiner i hennes vardagliga liv)
7) Legat på psyket pga punkt 4
8) I wanna kill myself
9) Oh wait, en kladdkaka står i ugnen...
10) Helvete, de blev bränd!!!!! Tur att jag gillar svart.. men vill fortfarande ta livet av mig

Far och mor är på vodkaweekend i Ryssland för faster Ingbritts pengar, så har hela lägenheten + alla nycklar för mig själv. Ska nog ta en tur med vår båt i vänern, har ändå inget att göra för Jasmin är på släktkalas i Karlstad :(

Det var allt / Deppen


RSS 2.0