brrrrrrrrrr

BLÄääääääää!!!!!!!!!

Jag är magsjuk, I just have to face it!

Så här började det; Det är lov å man är lycklig som en oplockad höna, MEN inte länge till. Jag börjar att svettas, mer än vanligt. plötsligt får jag känslan av att det är kallt. Innan jag vet ordet av det så spyr jag rakt på farsans dyra armani jacka, så det första jag fick göra var att gömma jackan, hoppas han inte hittar den....Sen kom jag på att juste jag har ju spya över hela facet not so good, så jag drar mig till toan dör jag spyr igen, denna gång en röd en, efter tomaten jag käka!

Ja det är typiskt att när man är fri och har lov JA då blir man sjuk, f****ba***sta** va arg jag blir, vänta shit måste spy ehh hare nice!!!!!!

Today is my lucky day! today is a my unlucky day!

Ja ni eggheads där ute kanske undrar lite nu, bah eh lucky/unlucky day----->WHAT?
    jo, men jag (larsdepp) ska göra det simpelt för er, bara er, JUST er!

det var så att jag blev vungen att gå till skolan idag, annars kommer jag typ inte få nåt studiebidrag,,,men jag har tänkt såhär att jag e hemma imorrn för efter ovet kommer ändå alla ha glömt bort det, en liten snilleblixt av mig där;)
 Och idag har vi haft Musik! vi fick då hitta på en alldeles egen låt!!proffs som man e satte jag direkt igång med att klura ut en skön lyric, vaddå alla har väl sett "music and lyrics"??
 Efter 5 min bestämde jag mig för att musik e mitt hatämne men lika snabbt som det tog att tänka ut det(1sek) tog det att komma på en riktigt go text! Bra va!!?:)

Texten:
Today is my lucky day
Today is my unlucky day
Today is my luckandunlucky day
i'm always lucky
and i'm always UNlucky
and I can't do
A
thing
to change it
now I have to pee
sorry I just did anyway
oops now it's coming more so
I better...
GO
RUN
to the toilettttttttt
Pssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ja, där har ni den min underbara sång!!!!!!!!jag får nog ett klart MVG, annars kan läraren dra en toalettstol över fejjan!

Oj nu har vi visst börjat för 1 timma sen oj lektionen har visst slutat oxå, miss från moi!


LUCIFER!!!

Tja, jag har inte skrivigt så mycket på sistone, men de ska de bli ändring på ;)


Jag pallar inte med skolan... De är bara så jobbigt, min pappa är sur hela tiden på mig. fast det är nog för att jag är borta från skolan typ hela tiden. Jag vet inte vad som hände med Jasmin, hon bara försvann ur mitt liv, SÅ DÄR!

Nej hon harinte försvunnit, men hon har inte varit här på ett tag, bara inte Jonite och Jasmin har bråkat, för då kanske inte jag kommer träffa Jasmin igen... :|

vet inte vad jag ska säga, kan inte nån hjälpa mig, ge mig tips...

Juste hur de gick för lucifer 2.3.4.5... Jag vill helst inte gå in på detaljer, det hände någonting här om da'n

När jag kom hem så var toalett dörren öppen(toalettdörren brukar vara öppen, men när jag skriver så här så låter de mer dramatiskt), och så låg det pyttismå bruna pluppar av spår in till toaletten... (kan vara bajs)  när jag kom in så låg alla Lucifer i toaletten och käpade för sina liv!!!

Jag lyckades bara fiska upp två :'( Rästen dog |'(  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det visade sig att det var en kille och en tjej pinne, vad ska dom heta, fast diom heter ju redan lucifer 13 och lucifer 45, vad många de va som dog i så fall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad jag gråter!!!!!!!!!!!!!!!


Sorry guys!

Asså ja vet jag har inte varit så aktiv på bloggen här på sista tiden:) men det är för jag har varit TRÖTT tröttare än en gris!
   Så ni behöver ändå inte veta vad jag gjort i veckan för jag har sovit och då gör man inte så mycket. jag vet liksom inte jag kan ju ha gått i sömnen HMmm det kanske va därför det var ketchup över hela köksgolvet igår morse.
     Det gick knappt att tvätta bort. Så golvet e ganska rött nu å luktar tomat.


Över till lite trevligare stuff....ehhh men kommer typ inte på nåt....Jo såg att det var min bloggkollega kenza som vann blogawards, trevligt för henne men min blogg äger väl ändå mest?!! Ingen är ju som en Depp!

    Så att alla vet är det jue fredag idag! Det betyder att det är helg imorrn!! alltså lördag! sedan behäver man bah dra sig i röven en vecka till för v.44 är det höstlov!!!!!!!!!!!!shoolahoppshoolahej va skoj:)

Aja hart glömt skriva de juuu att just nu denna sekund, minut & timme, "hoppar" jag över en lektion (kan bli fler) men liksom jag pallar inte gå på lektioner hela tiden man måste faktiskt va ledig nånting, och det tar tid för mig att gå till och från skåpet mitt för; ¤ jag orkar inte gå
                                                                                         ¤ jag glömmer alltid bort vilket skåp jag har
                                                                                         ¤ min nyckel gillar att leka kurragömma




Därför är det OK att ibland coola liite, eller vad tycker ni små tomtar?

Jag tror att jag måste gå till coop nu å handla a bit.................................Bananchips åh coca cola, men jag ska inte bli full jag lovar:=)slurppp

Lucifer den andre, tredje, fjärde...

visste ni att vandrande pinnar är hermafroditer? De visste ja oxå. Men visste ni att hermafrodit betyder att man är tvåkönad?? DE VISSTE INTE JAG!!!!

Så nu kan ni jue gissa att de finns små äckliga kvarlevor eller avkommor eller va de nu heter i buren som före detta tillhörde min kära Lucifer... ja vet inte riktigt om ja är glad eller ledsen men hur jag än känner mej så måste ja hitta på namn åt de mamma-och-pappa-lösa små varelserna. Förslag???? Ja har funderat och tänkte att ja ska döpa dem efter deras mor och far, alltså Lucifer. Typ Lucifer den andre, Lucifer den tredje, Lucifer den fjärde, sen femte osv.
De är sju stycken nya små pinnar tror jag, men de är väldigt små.

 ungefär såhär små är de


nu ska ja gå och lägga mej för klockan är redan sju

/lars depp

lystring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo i mitt inlägg nedan där det står: Å ser emellan ska det stå helgen


Bara så ni vet guys!!!!!!!!!!!!!

Deppa som en Depp..

Tja, jag är fortfarande väldigt deppig efter att fina Lucifer dött:( han va så fin min pinne, nee jag tror faktiskt att jag inte är menad till att ha husdjur, alla har ju dött och det fort också!!!!

I skolan händer det inte mycket, man har en lektion, den slutar sen börjar en ny!vi hade idrott och jag söög, igen.

Å ser jag faktiskt inte fram emot ----> Ingbritt kommer!!argh! det blir alltså ingen sölande å slappande, Ingbritt ska hjälpa morsan min att fixa i trädgården, hm å då måste hela familjen hjälpa åkså, utan lyllosarna pappa & Jonita. Pappa ska på jobbresa & Jonita ska med Jasmin å göra nåt.


jaja det är ju en dag imorrn åkså hoppas att den kan bli en gnutta sköön i alla fall

halloj hejdå Lars D

Lucifer-det var som igår ja fick dej (fast de faktiskt var fem dagar sen)

Åneeeeeeeeeej jag har just fått reda på världens värsta nyhet!!! Franz ska komma hit på besök!! OCH INGBRITT!!!!!

asså ja fattar inte varför våran släkt envisas me att träffas - alla hatar ju endå varandra!

Speciellt Ingbritt, alla hatar henne. Och Franz med, kanske inte hans föräldrar, men alla andra!! Den enda ja gillar i min släkt är Jonita ibland, för hon är kompis me Jasmin, och ja gillar allt som har me Jasmin att göra!! t o m hennes morsa gillar ja (asså inte på mer än vänskapligt sätt måste ja tillägga!!), och henne har ja hatat länge...Men alla andra släktingar är me på mina många hatlistor.

A juste en till dålig nyhet:

Ja tror att Lucifer är död:(

Det var som igår ja fick dig
Du var så ung
Du var så vacker
Men nu är de över
Jag är glad för tiden som varit
Och som aldrig kommer tillbaka...

snyft snyft ja börjar bli riktigt bra jue!! När ja blir stor (asså ja är jue redan STOR men ja menar ännu större) ska ja dels bli rockstjärna, men oxå poesimästare-eller-va-de-heter:D
en fråga bara, kära läsare, gillar Jasmin och andra tjejer känsliga, poetiska killar som jag? För ja gör allt för den bruden vettu,, gillar hon punkare är ja punkare, gillar hon blondiner blonderar ja mitt hår osv... ni fattar.

Oj nu kommer nån hem. Det är Jonita! Och hon har Jasmin me sej!!!!!!! nu måste ja dra!! ha det

/larsen


asså gillar vandrande pinnar solrosfrön??

Idag har ja vart nere i Åmål centrum och shoppat (ja snodde farsans kreditkort igen). Jag köpte ingenting förutom:

bananchips
tuggummi (INTE kondomer som den där andra gången)
ett nytt pussel i bokhandeln
lite solrosfrön (ja tror Lucifer kommer gilla det  )

Men inga nya skor!! Vet inte va ja ska ta på fötterna eftersom ja inte har några:( har lånat far mins finskor, men han blev jättearg när han såg hur leriga de blivit efter en dag i skolan... ( + att ja råkade trampa i hundskit påväg hem)
men men man kan ju inte ha allt här i livet (elr i mitt fall INGET) Nu ska ja nog gå upp till min egna lilla tv och kolla på superhero movie igen

ha det


bra


...eller inte

/Lars Depp

Allting suger<3

Jaha!  jag hade prov härom veckan, jag kände då att jag inte behövde träna på provet, man har ju allt i skallen man är ju en depp!
...............men
så fick man tillbaka fanskapet idag, och vad står längst ner på sidan IG  0/0  men det värsta har ännu inte kommit än, det är att min farsa om han får reda på detta kommer att döda mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---tänk liksom då har inte ni någon blogg att läsa längre!!
---jag har inga händer att skriva den med!!!
---eller fötter, hjärna(vilka vissa anser att jag inte har nu), hår & ja ni vet:)


Det är vad som har hänt idag för att beskriva det kort..
      igår efter att jag lagt mitt vackra puzzel, så tvinga mamma ut mig på en promenix--JAG går aldrig på promenad!!särskilt inte när vädret e busigt, regningt som det var igår!!:(
       P.g.a det så gick mina fina och ända skor i kras(alltså sönder) jag kan inte beskriva hur ledsen jag är:(:(:(
Så nu måste jag ju shoppa!!!!!!!!!usch fillibaba!!
            
farväl kära älsklingar.......Larsen

alla pusselläggare: kolla hit din skit!!

Ida har ja lagt ett pussel de va JÄTTEJOBBIGT!!!!!!!! De va faktiskt tolv bitar, ja gjorde färdigt den på 2.5 timmar. blev ganska nöjd så ja tog ett kort på det:

De blev en rund gubbe ser ja nu!! Ja fick detta pussel av Franz när han va här förut.

Tips till alla pusselläggare:

* sortera alla bitar efter färg
* Börja med "ramen" och lägg sedan mittenbitarna!!

Om du följer dessa råd ska de nog gå bra, de gjorde de för mej. Ja fick tipsen av Jasmin, min älskade Jasmin<3<3<3 Hon har faktiskt varit här idag!!!!!!! Men nu ska ja kolla på film, Superhero movie, den e bra, är inne på min fjärde tittning av den, hihi.



Asså Rick Riker är så otroligt cool



/Larsen

Då var man lite fattigare..

ahhgahh!!!!!!Idag har vi varit på MIO möbler å jag blev tvungen att köpa en ny ful VIT matta!!

så här gick de till:

Vi entrade butiken ca 12.30, vi gick till matt-avdelningen men jag råkade välta en vas först men ingen såg!teehee!,,, väl framme vi´d mattorna såg jag ingen vit så jag fylldes med en obeskrivbar glädje men den försvann snabbt när jag såg hur morsan drog fram en vit mattasom låg under ett gäng svarta jackor:( hon har öga för vitt till min förtret!!

jag försökte gömma mig bakom en lampa men det funkade inte, så jag försökte lura henne att jag inte hade nå pengar men jag hade ju hittat en femhundralapp på marken tidigare under morgonen!! så det blev helt enkelt att dra sig till kassan å betala för fanskapet!!!!!!!!!uhhhhhh


hoppas ni haft en bättre dag en moi iaf!!   nu ska jag kolla på lilla melodifestivalen kl.20.30 + spiderwick efter det!!!!!

ha en nice kväll---Larsen

Goodmorning everybody!!!!!

Lars Depp e här!!!!

Jag har vaknat för Xakt 2min7 sek sen! Å jag sitter redan här, en riktigt bra start på dagen med andra ord.

  Igår kväll kollade jag på Kung pu panda, den var lolig, skratta som en stucken myra:)
                  ( snygg High-kick va? men själv äger man ju herr Panda) Filmen handlade om pandan på bilden, han var en tönt.

Något annat mindre trevligt hände också igår kväll, morsan å farsan min hade köpt vin så de drack det såklart!, men lite väl mycket, men det är inte det värsta. Jag skulle sträcka mig över bordet to the other side för att grabba lite(mkt) chips, samtidigt kollade jag på TV:n jag tänkte att det skulle ju jag klara, men men denna gång steg självförtroendet mig åt huvet, nånstans halvägs mellan mig å chipsskålen stod::::ett vinglas, vilket jag inte kunde se eftersom jag kollade på TV! de slutade med att de helfulla vinglaset puades ner på den vita mattan!!!!!!!-- jag tycker iof den är snyggare med en stor lila fläck på sig men det tycker inte morsan å farsan, det blev mycket arga på mig::-LLlars!


Så nu säger de att jag ska köpa en ny ful vit matta jag lägger aldrig i livet någon av min förmögenhet på en ful matta som är VIT dessutom!:(blaj för dig:(

Ska försöka skriva mer idag!

Jippikajejmotherf'cker!!!

jippi!!  jag är medlem i en filmklubb, där man varje månad får hyra filmer! perfekt för moi med andra ord eller rättare skrivet som gjort för mig!!!!
......av någon anledning sparkades jag ut ur klubben, fett sad, men de har tagit tillbaka mig! jag var väl en för bra kund att förlora, so now i'm back in tha game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så idag har jag fått två nya filmer   1. Kung fu panda-om en panda, som e fet
                                                              2. Spiderwick- om nåt skumt.


Så det ska bli feta skoj att sitta i soffan å dregla framför dessa filmer ikväll!!!!!!!!!!!!


ha det gött ni med////Larsen med ett smil på läpparna, men justja jag är ju på nåt!

-är du på nåt eller??

Det var det första min farsa sa till mig imorse när vi satt å käka frukost tillsammans, jag med mitt knäckebrö med bananyoghurt på!smarrigt värre, haha akta er!!!!!!!!!
------------som ni kanske märker e jag lite, jaa hoppfull, eller bara stojig idag jag vet inte vad det är, jag ä bara så eh GLAD, Depp e glad idag, kan vara Lucifers förtjänst (han får ett Xtra bananchips idag)

Anledningen till att han sa det var väl för att jag satt å höll på å leka med smörkniven, för det första så doppa jag den i socker skålen så när fasan då tog smör på mackan blev det mera like sockersmör! för det andra; så ritade jag ett happyface i smörpaketet, något som jag aldrig gör....det var liksom det, men klockan va liksom tidigt på morgonen åkså då är ju jag aallldrig pigg. De kan ha varit nåt i drickan jag fick av den där uteliggaren igårkväll, äcsh orka tänka leev istället! lol

Idag om ca två timmar ska jag till min Psyka, så slipper lektioner även denna fredag!ha
            efter det åker jag å mamma direkt å handlar lite...b b boring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vi får väl se hur det går:(


jag fick springa till bussen idag igen, fy vilken elak busschaffis! jag kunde se hur han flinade, när jag med möda klev på bussen, sa han: - jamen se där nu har du fått din morgongympa!
 ah man tackar (not) ser jag otränad ut eller?? ?


Det ska bli soft med helg läs min  blogg så fär ni se vad jag kommer att göra i helgen!!

/Larsen

Eh hallå Lucifer!!! och andra ballar, oj bollar:)

Jag sitter nu med min laptop å brevid mig har jag min nya vandrande pinne, Lucifer. men det verkar som att han inte lever, man  ba efter 1 dag, lyckat Lars!!!!

Fast jag har ju inte haft en vandrande pinne förut så jag vet inte, deras största livsintressen kanske e att spela döa, vem vet inte jag vem vet inte du, jag vet inget idag, jag vet inget imorrn!!!!härlig dänga i min känga poesi by Lars depp (ab)

Faan man e skön idag alltså, hehehe

usch fy blää mitt liv suger...

aha ni gick inte på det va? nee för idag är jag inte deppig utan gladdig, typ.

...men något tråkigt har faktiskt hänt....det var på gympan, vi spelade bad minton, jag tycker inte att det är särsilt kul till att börja med men nu då när vi spelade det, spelade jag tillsammans med en annan kille i klassen, när jag sköt bollen eller tratten eller va faan det nu är(ursäkta svärdomarna) så hamna den i någon gul tunnel så boll/strut/tratten försvann det händee sisådär fem ggr, så tillslut blev idrottsläraren sur på mig, - han sa att snart har de inga bollar kvar, du får tänka på de andra Lars! vaddå trodde han jag tyckte det var kul, fast det var de ju om jag tänker efter, haha, jag slapp ju göra något andra halvan av lektionen:) bara jag inte får IG för det här, men det har jag redan iof. 



Vad mer vill ni veta kan tänkas,,hmm
       JO!! jag har börjat att skriva en julklapps önskelista, det är ju jättemycket jag vill ha men själv har man ju inte råd att köpa det så varför inte önska det!!(mitt halvmotto) det är ju typ bara sådär ca 10,11 veckor kvar till jul! tänka sig va det är absolut det bästa med all kall luft i detta lilla land(Sverige) att när det är kallt--då är det jul snart!!

Mera.... jag ska till min(jag äger henne inte iof, alltså jag äger henne på spel men hon är inte min som ni vet på de sättet Lucifer e min:) psykolog var det, vi får se hur det går denna gång!alltid lika spänt!

farsan e fortfarande lite off men blir nog bra snart, fat han e lite mer ödmjuk och ger mig mer stuff haha jag ska nog slå honom i huvet någon gång sisådär varannan vecka...............tack å hej lever(uuhh)pastej!!.Lars
      

Välkommen Lucifer!!!

...Hej å välkommen till mig min lilla vandrande pinne Lucifer, hoppas du kommer att tillbringa en lång trevlig livstid hos mig,, jag ska ta hand om dig bäst det går!!

en fråga bara,, vad käkar du??? inte skit va??eller äckliga kryp?

                 äh jag ger dig bananchips!!






En riktig sexbomb!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0