Lars skrider till handling!

Imorse vaknade jag med en uppenbarelse. Jag tänker minsann inte sitta här och se på när mina drömmars flicka försvinner ur mitt liv utan att veta att jag gjort allt i min makt för att få henne att välja mig!. Det är dags att göra något åt saken! Men vad kan man göra? Detta satt jag och funderade på i ca 72 timmar och 12 minuter.

Som förebild Stefan Lövfen med uppkavlade ärmar.

Jag har tänkt länge och hårt på detta och lanserar nu exklusivt för er läsare: Få tillbaka Jasmin 1.0.

Okej det här med ”tillbaka” kanske ni invänder att jag aldrig haft henne. Men då säger jag stopp sluta nej jag vill inte lägg av! Sluta upp med att märka ord! Sluta upp med det där!  Lägg av med det där! Det må vara sant, men… ehhh…  … .. .  ja. Precis. Kanske. )

Jag har gjort djupa undersökningar och förberedelser för detta. Har en vattentät plan! Ingen människa kan UNDVIKA att falla för mig när jag skruvar på min charm och magi! Snart kommer det vara jag och Jasmin som gifter oss! Eller jaa, kanske inte eftersom jag ju hatar bröllop). Ska ge er uppdateringar!

Och när vi väl har varandra, är vi lyckliga i alla dagar. Vi kommer skratta och le, dansa runt i natten höga på vår kärlek! Gå på vita moln av lycka… Ehhh oj sa jag precis det där…

JA allt för att visa henne att jag är den rätta mannen för henne! Och stoppa henne från detta vandåd som bröllop är! För det här med evig kärlek finns inte! Vadå ska ni fortsätta vara kär i varandra i 100 år liksom? Kommer aldrig hända!

Och när hon väl inser det kommer vi två bli tillsammans och leva lyckliga i alla våra darr!!! (källa: mina nuvarande fjärilar i magen)

Detta är den mest vattentäta plan någonsin! Ännu mer vattentät än ritningen för skeppet vasa (har byggt några prototyper men de sjunker alltid, fattar inte vad jag gör för fél tur att jag brukar gå runt med mina rosa vattenpuffar till vardags) ;D


RSS 2.0